Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Lima FC Once Vampiros Rojinegros
Normal Tactiek Cuatro Alas
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 34.3
weak Schieten solid
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Menotti met een snelle inworp. Quispe is nu in balbezit. Quispe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Lima FC - Once Vampiros Rojinegros 0:1

10e minuut.
Quesada is nu in balbezit. Cáceres is nu in balbezit. Quesada verovert de bal door een tackle van achteren. Arenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arenas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Menotti kopt de bal weg. Bravo de Rueda is nu in balbezit. Bravo de Rueda passt de bal zonder na te denken. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Lima FC - Once Vampiros Rojinegros 0:2

23e minuut.
Bravo de Rueda speelt de bal door. Menotti is nu in balbezit. Menotti geeft de bal voor. Daar is Olaria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olaria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bravo de Rueda kopt de bal weg. Barreto probeert de bal aan de voet te houden. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo de Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo de Rueda geeft de bal voor. Paal! Olaria is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Quispe passt de bal zonder na te denken. Bravo de Rueda rent richting de bal. Bravo de Rueda speelt de bal door. Quispe rent richting de bal. Quispe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Lima FC - Once Vampiros Rojinegros 0:3

41e minuut.
Bravo de Rueda is nu in balbezit. Vásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Vásquez speelt de bal door. Klungelig pakt Quispe de bal. Quispe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Grymel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grymel geeft de bal voor. Daar is Menotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olaria rent richting de bal. Olaria schiet op doel. Cortázar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Lima FC - Once Vampiros Rojinegros 0:4

43e minuut.
Arenas geeft een hoge lob. Andaluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Andaluz geeft een lange en hoge pass. Olaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaria draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Quispe onderschept slim de pass. Quispe passt de bal met de wreef. Olaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaria schiet op doel. Cortázar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Vásquez de bal. Quispe is nu in balbezit. Quispe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Lima FC - Once Vampiros Rojinegros 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Lima FC 78%, Once Vampiros Rojinegros 22%.
Sport Lima FC - Once Vampiros Rojinegros 0:5

55e minuut.
Bravo de Rueda met een sublieme pass. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe probeert naar een medespeler te passen. Olaria rent richting de bal. Olaria draait met de bal, schiet en ... Cortázar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaria is nu in balbezit. Quispe rent richting de bal. Quispe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Fiestas rent richting de bal. Fiestas met een sublieme pass. Quispe is nu in balbezit. Olaria is nu in balbezit. Olaria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Lima FC 67%, Once Vampiros Rojinegros 33%.
Sport Lima FC - Once Vampiros Rojinegros 0:5