Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Espartanos FC Los Marsupiales FC
Normal Tactiek Sweep
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 22.6
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


13e minuut.
Machado is nu in balbezit. Machado passt de bal in één keer door. Sánchez Concha bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate verovert de bal door een tackle van achteren. Zárate schiet op doel. Menotti bokst de bal weg.

20e minuut.
Ballón passt de bal in één keer door. Zárate rent richting de bal. Zárate geeft de bal voor. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar geeft een lange en hoge pass. Menotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Espartanos FC - Los Marsupiales FC 0:1

25e minuut.
Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Capria onderschept slim de pass. Abugattás rent richting de bal. Capria onderschept slim de pass. Capria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Espartanos FC - Los Marsupiales FC 1:1

27e minuut.
Molina met een sublieme pass. Escobar rent richting de bal. Escobar met een sublieme pass. Capria rent richting de bal. Capria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Espartanos FC 43%, Los Marsupiales FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Espartanos FC - Los Marsupiales FC 1:1

55e minuut.
Abugattás geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ortega zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayne draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Acasuzo geeft de bal voor. Zárate is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Navarro. Navarro krijgt een gele kaart. Zárate roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Zárate kan niet meer verder spelen. Campolo komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Sánchez Concha geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ballón met de inworp. Campolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campolo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Espartanos FC 62%, Los Marsupiales FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Espartanos FC - Los Marsupiales FC 1:1