Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Once Vampiros Rojinegros Team Locuaz
Cuatro Alas Tactiek Random
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
34.2 gemiddelde waardering 37
good Schieten average
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Quispe speelt de bal door. Olaria rent richting de bal. Alayza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alayza krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Alayza met een snelle inworp. Zachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachko probeert naar een medespeler te passen. Anđus is nu in balbezit. Anđus speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pihlamaa met een sublieme pass. Menotti geeft de bal voor. Rossato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olaria rent richting de bal. Olaria haalt uit met een fantastische trap. Jović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Olaria is nu in balbezit. Olaria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Zachko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pihlamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlamaa probeert naar een medespeler te passen. Zachko rent richting de bal. Zachko geeft een lange en hoge pass. Vela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moretti springt en kopt de bal. Vela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Once Vampiros Rojinegros - Team Locuaz 0:1

34e minuut.
Fodrowski is nu in balbezit. Cabello verovert de bal door een tackle van achteren. Cabello met een sublieme pass. Zachko heeft problemen om de bal te vangen. Zachko geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Haikalis kopt de bal weg. Andaluz heeft problemen om de bal te vangen. Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski schiet op doel. Vela werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Inworp. Grymel met een snelle inworp. Romanczewski rent richting de bal. Bravo de Rueda rent richting de bal. Bravo de Rueda geeft een lange en hoge pass. Jović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Once Vampiros Rojinegros 76%, Team Locuaz 24%.
Once Vampiros Rojinegros - Team Locuaz 0:1

49e minuut.
Cabello onderschept slim de pass. Zachko onderschept slim de pass. Zachko passt de bal zonder na te denken. Fodrowski is nu in balbezit. Fodrowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Pihlamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlamaa speelt de bal door. Anđus met een sublieme pass. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Cabello kopt de bal weg. Alayza heeft problemen om de bal te vangen. Alayza geeft een hoge lob. Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Pihlamaa passt de bal in één keer door. Anđus heeft problemen om de bal te vangen. Anđus geeft een hoge lob. Fodrowski heeft problemen om de bal te vangen. Fodrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Once Vampiros Rojinegros - Team Locuaz 0:2

63e minuut.
Rossato rent richting de bal. Rossato geeft een hoge lob. Menotti heeft problemen om de bal te vangen. Quispe rent richting de bal. Quispe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Zachko geeft een lange en hoge pass. Fodrowski kopt de bal weg. Haikalis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haikalis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fiestas de bal. Vela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moretti is nu in balbezit. Moretti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Once Vampiros Rojinegros - Team Locuaz 0:3

72e minuut.
Pihlamaa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baturo komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Alayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Alayza passt de bal met de wreef. Rossato speelt de bal door. Anđus is nu in balbezit. Anđus geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Once Vampiros Rojinegros 67%, Team Locuaz 33%.
Once Vampiros Rojinegros - Team Locuaz 0:3