Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Locuaz Once Vampiros Rojinegros
Random Tactiek Cuatro Alas
62% Balbezit 38%
25% Spel op eigen helft 75%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 31.6
very good Schieten weak
very good Passen weak
good Verdedigen poor


3e minuut.
Vandrman bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandrman passt de bal in één keer door. Olkiewicz speelt de bal door. Hoàng Hải is nu in balbezit. Hoàng Hải draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Klungelig pakt Olkiewicz de bal. Olkiewicz geeft een lange en hoge pass. Andaluz kopt de bal weg. Hoàng Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hải schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Trpin onderschept slim de pass. Trpin geeft de bal voor. Olkiewicz is nu in balbezit. Olkiewicz geeft een lange en hoge pass. Vandrman maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Trpin geeft een hoge lob. Olkiewicz is nu in balbezit. Olkiewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Hoàng Hải de bal. Hoàng Hải schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Trpin is nu in balbezit. Trpin passt de bal in één keer door. Valinotti met een sublieme pass. Ahland speelt de bal door. Olkiewicz geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Once Vampiros Rojinegros 1:0

23e minuut.
Aramburú controleert de bal met de borst. Vela probeert naar een medespeler te passen. Trpin kopt de bal weg. Vandrman controleert de bal met de borst. Vandrman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Torok passt de bal in één keer door. Trpin bereikt de bal nog maar net als eerste. Trpin geeft een hoge lob. Hoàng Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hải schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. La Rosa komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Bravo de Rueda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ahland is nu in balbezit. Ahland probeert naar een medespeler te passen. Olkiewicz rent richting de bal. Olkiewicz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ahland bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahland passt de bal in één keer door. Hoàng Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hải haalt uit met een fantastische trap. Vela werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Olkiewicz is nu in balbezit. Olkiewicz passt de bal zonder na te denken. Hoàng Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hải haalt uit met een fantastische trap. Vela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Once Vampiros Rojinegros 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Locuaz 23%, Once Vampiros Rojinegros 77%.
Team Locuaz - Once Vampiros Rojinegros 2:0

49e minuut.
Ahland bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahland speelt de bal door. La Rosa heeft problemen om de bal te vangen. La Rosa schiet op doel. Andaluz probeert de bal aan de voet te houden. Vela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Inworp. Azadvətən komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Rossato is nu in balbezit. Rossato geeft een lange en hoge pass. Aramburú probeert de bal aan de voet te houden. La Rosa rent richting de bal. La Rosa draait met de bal, schiet en ... Vela bokst de bal weg.

61e minuut.
Hoàng Hải probeert naar een medespeler te passen. Trpin rent richting de bal. Trpin speelt de bal door. La Rosa rent richting de bal. La Rosa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Fiestas kopt de bal weg. Valinotti is nu in balbezit. Bravo de Rueda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bravo de Rueda is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Valinotti wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

75e minuut.
Torok speelt de bal door. Trpin is nu in balbezit. Trpin passt de bal met de wreef. La Rosa rent richting de bal. La Rosa schiet op doel. Vela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Fiestas probeert naar een medespeler te passen. Olkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkiewicz met een sublieme pass. Hoàng Hải rent richting de bal. Hoàng Hải schiet op doel. Vela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Olkiewicz passt de bal zonder na te denken. Ahland geeft een hoge lob. La Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. La Rosa draait met de bal, schiet en ... Vela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Once Vampiros Rojinegros 3:0

81e minuut.
Diez met een sublieme pass. Daar is Janzen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. La Rosa is nu in balbezit. La Rosa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Vela met een harde bal richting middenveld. Olkiewicz kopt de bal weg. Hoàng Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hải schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Once Vampiros Rojinegros 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Locuaz 27%, Once Vampiros Rojinegros 73%.
Team Locuaz - Once Vampiros Rojinegros 4:0