Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ojo Loco FC Los Marsupiales FC
Normal Tactiek Sweep
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 21.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Daar is Valle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campolo rent richting de bal. Campolo passt de bal in één keer door. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Santisteban onderschept slim de pass. Santisteban geeft een lange en hoge pass. Valle kopt de bal weg. Daar is Ballón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ballón geeft een lange en hoge pass. del Prado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Magallanes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Menotti komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Valle de bal onder controle te krijgen. Guzmán met een sublieme pass. Mazzini heeft problemen om de bal te vangen. Mazzini geeft een lange en hoge pass. Escobar heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Valle kopt de bal weg. Lozano kan de bal niet met de borst controleren. Lozano geeft een hoge lob. Miyakawa rent richting de bal. Miyakawa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ojo Loco FC - Los Marsupiales FC 1:0

36e minuut.
Camacho met een sublieme pass. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar passt de bal zonder na te denken. Campolo rent richting de bal. Campolo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
del Prado met een harde bal richting middenveld. Camacho kopt de bal weg. Sotomayor controleert de bal met de borst. Miyakawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyakawa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miyakawa rent richting de bal. Miyakawa schiet op doel. Ampuero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ojo Loco FC - Los Marsupiales FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ojo Loco FC 59%, Los Marsupiales FC 41%.
Ojo Loco FC - Los Marsupiales FC 2:0

53e minuut.
Aliaga met een sublieme pass. Klungelig pakt Camacho de bal. Camacho passt de bal zonder na te denken. Miyakawa is nu in balbezit. Miyakawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ballón geeft de bal voor. Klungelig pakt Valle de bal. Escobar is nu in balbezit. Escobar haalt uit met een fantastische trap. del Prado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ojo Loco FC - Los Marsupiales FC 2:1

66e minuut.
Molina probeert naar een medespeler te passen. Escobar rent richting de bal. Escobar passt de bal met de wreef. Campolo is nu in balbezit. Campolo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mazzini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sándiga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ojo Loco FC 62%, Los Marsupiales FC 38%.
Ojo Loco FC - Los Marsupiales FC 2:1