Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fantomas FBC Once Vampiros Rojinegros
cuatrodos Tactiek Cuatro Alas
60% Balbezit 40%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 34.3
adequate Schieten good
good Passen weak
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Wirt kopt de bal weg. Lugachov is nu in balbezit. Lugachov geeft een lange en hoge pass. Kolompár rent richting de bal. Kolompár haalt uit met een fantastische trap. Vela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aliyiv zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wirt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirt geeft een hoge lob. Kolompár krijgt zijn hoofd ertegen. Vela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Klungelig pakt Quispe de bal. Quispe passt de bal in één keer door. Olaria rent richting de bal. Olaria schiet op doel. Bureau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantomas FBC - Once Vampiros Rojinegros 0:1

18e minuut.
Wirt rent richting de bal. Bravo de Rueda verovert de bal door een tackle van achteren. Calderón met een sublieme pass. Lugachov rent richting de bal. Lugachov geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Vela maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kolompár rent richting de bal. Kolompár schiet op doel. Vela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Zielonka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fiestas. Zielonka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jurcic zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kolompár krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
van der Kroon rent richting de bal. van der Kroon geeft een hoge lob. Bravo de Rueda kopt de bal weg. Quispe is nu in balbezit. Quispe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Zielonka geeft een hoge lob. Kolompár bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Cabello ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cabello naar de kleedkamers voor een vroege douche. Kolompár roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kolompár kan niet meer verder spelen. Ganztahl komt het veld opgelopen. Oancea neemt de penalty, wat een uithaal! Vela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Ganztahl rent richting de bal. Andaluz onderschept slim de pass. Andaluz geeft de bal voor. Olaria rent richting de bal. Olaria haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jurcic met een snelle inworp. Lugachov speelt de bal door. Daar is Ganztahl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganztahl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fantomas FBC 35%, Once Vampiros Rojinegros 65%.
Fantomas FBC - Once Vampiros Rojinegros 0:1

54e minuut.
Lugachov probeert naar een medespeler te passen. Aliyiv met een sublieme pass. Ganztahl rent richting de bal. Ganztahl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fantomas FBC - Once Vampiros Rojinegros 1:1

57e minuut.
Vela probeert naar een medespeler te passen. Lugachov kopt de bal weg. Zielonka geeft een lange en hoge pass. Ganztahl rent richting de bal. Ganztahl schiet op doel. Vela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Calderón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grymel rent richting de bal. Grymel met een sublieme pass. Quispe rent richting de bal. Quispe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Jurcic geeft de bal voor. Aliyiv rent richting de bal. Aliyiv probeert naar een medespeler te passen. Zielonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielonka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Aliyiv heeft problemen om de bal te vangen. Aliyiv passt de bal in één keer door. Lugachov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugachov geeft de bal voor. Ganztahl krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantomas FBC - Once Vampiros Rojinegros 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fantomas FBC 45%, Once Vampiros Rojinegros 55%.
Fantomas FBC - Once Vampiros Rojinegros 2:1