Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Locuaz Sport Lima FC
Random Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
27% Spel op eigen helft 73%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 19.6
redelijk Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Haikalis verovert de bal door een tackle van achteren. Haikalis geeft de bal voor. Valle Riestra heeft problemen om de bal te vangen. Moretti rent richting de bal. Moretti draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Sport Lima FC 1:0

23e minuut.
Anđus rent richting de bal. Anđus passt de bal zonder na te denken. Haikalis probeert naar een medespeler te passen. Moretti is nu in balbezit. Moretti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Anđus probeert naar een medespeler te passen. Zachko rent richting de bal. Zachko probeert naar een medespeler te passen. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pihlamaa geeft de bal voor. Moretti rent richting de bal. Moretti geeft de bal voor. Klungelig pakt Fodrowski de bal. Fodrowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cortázar trapt de bal weg van het doel. Haikalis rent richting de bal. Haikalis passt de bal zonder na te denken. Moretti rent richting de bal. Moretti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Romanczewski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Alayza de bal. Alayza geeft een hoge lob. Moretti is nu in balbezit. Moretti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Fodrowski heeft problemen om de bal te vangen. Fodrowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Locuaz 43%, Sport Lima FC 57%.
Team Locuaz - Sport Lima FC 1:0

48e minuut.
Cortázar met een harde bal richting middenveld. Haikalis kopt de bal weg. Moretti rent richting de bal. Moretti draait met de bal, schiet en ... Cortázar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Fodrowski haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Franco met een harde bal richting middenveld. Anđus bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđus geeft de bal voor. Cortázar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Barreto kopt de bal weg. Pihlamaa probeert naar een medespeler te passen. Anđus geeft een hoge lob. Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski draait met de bal, schiet en ... Cortázar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Haikalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Haikalis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fodrowski de bal. Fodrowski draait met de bal, schiet en ... Cortázar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Sport Lima FC 2:0

67e minuut.
Ezquerra geeft een lange en hoge pass. Anđus bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđus probeert naar een medespeler te passen. Moretti is nu in balbezit. Moretti schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Cortázar trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Haikalis de bal. Haikalis passt de bal met de wreef. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Anđus neemt de hoekschop. Moretti heeft problemen om de bal te vangen. Moretti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Sport Lima FC 3:0

77e minuut.
Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Fodrowski passt de bal zonder na te denken. Moretti is nu in balbezit. Moretti haalt uit met een fantastische trap. Cortázar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Bacigalupo kopt de bal weg. Zachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachko geeft een hoge lob. Moretti is nu in balbezit. Moretti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Sport Lima FC 4:0

87e minuut.
Fodrowski rent richting de bal. Fodrowski haalt uit met een fantastische trap. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti haalt uit met een fantastische trap. Cortázar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Doeltrap. Cortázar trapt de bal weg van het doel. Pihlamaa kopt de bal weg. Moretti is nu in balbezit. Moretti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Locuaz 11%, Sport Lima FC 89%.
Team Locuaz - Sport Lima FC 4:0