Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Lima FC Team Locuaz
Normal Tactiek Random
32% Balbezit 68%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 42.6
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Valinotti is nu in balbezit. Quesada onderschept slim de pass. Quesada probeert naar een medespeler te passen. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Drago heeft problemen om de bal te vangen. Anđus rent richting de bal. Anđus probeert naar een medespeler te passen. Moretti is nu in balbezit. Moretti schiet op doel. Cortázar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Cortázar trapt de bal weg. Beck probeert de bal met de borst te controleren. Beck passt de bal in één keer door. Vandrman bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandrman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Beck raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zachko komt het veld opgelopen. Anđus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zachko rent richting de bal. Zachko geeft de bal voor. Vandrman krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moretti rent richting de bal. Moretti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Lima FC - Team Locuaz 0:1

11e minuut.
Barreto rent richting de bal. Vandrman onderschept slim de pass. Bacigalupo rent richting de bal. Vandrman onderschept slim de pass. Vandrman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachko passt de bal zonder na te denken. Vandrman is nu in balbezit. Vandrman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Trpin de bal. Trpin geeft een lange en hoge pass. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Lima FC - Team Locuaz 0:2

17e minuut.
Vásquez probeert naar een medespeler te passen. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti geeft een lange en hoge pass. Vandrman krijgt zijn hoofd ertegen. Cortázar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Lima FC - Team Locuaz 0:3

21e minuut.
Torok probeert naar een medespeler te passen. Trpin heeft problemen om de bal te vangen. Trpin met een sublieme pass. Vandrman is nu in balbezit. Vandrman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Doeltrap. Bacigalupo trapt de bal weg van het doel. Valinotti kopt de bal weg. Moretti rent richting de bal. Moretti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Lima FC - Team Locuaz 0:4

23e minuut.
Bacigalupo is nu in balbezit. Bacigalupo geeft de bal voor. Zachko geeft een lange en hoge pass. Vandrman is nu in balbezit. Vandrman schiet op doel. Cortázar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czub komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Inworp. Mihalecz komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Daar is Bacigalupo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandrman is nu in balbezit. Vandrman geeft een hoge lob. Moretti rent richting de bal. Moretti geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Anđus verovert de bal door een tackle van achteren. Anđus met een sublieme pass. Vandrman heeft problemen om de bal te vangen. Zachko is nu in balbezit. Zachko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Romanczewski speelt de bal door. Trpin is nu in balbezit. Anchante is nu in balbezit. Trpin verovert de bal door een tackle van achteren. Trpin geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vandrman bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Lima FC - Team Locuaz 0:5

42e minuut.
Vandrman is nu in balbezit. Bacigalupo verovert de bal door een tackle van achteren. Moretti onderschept slim de pass. Vandrman bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandrman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Lima FC - Team Locuaz 0:6

42e minuut.
Valle Riestra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Agurto komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Lima FC 84%, Team Locuaz 16%.
Sport Lima FC - Team Locuaz 0:6

47e minuut.
Anchante bereikt de bal nog maar net als eerste. Trpin onderschept slim de pass. Trpin met een sublieme pass. Vandrman bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandrman haalt uit met een fantastische trap. Cortázar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vandrman is nu in balbezit. Vandrman draait met de bal, schiet en ... Cortázar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Trpin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Moretti krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortázar bokst de bal weg. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Lima FC - Team Locuaz 0:7

59e minuut.
Zachko speelt de bal door. Franco is nu in balbezit. Moretti verovert de bal door een tackle van achteren. Moretti schiet op doel. Cortázar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Anđus speelt de bal door. Vandrman is nu in balbezit. Moretti rent richting de bal. Moretti schiet op doel. Cortázar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Lima FC - Team Locuaz 0:8

72e minuut.
Anđus geeft de bal voor. Cortázar met een sublieme pass. Valinotti kopt de bal weg. Moretti rent richting de bal. Moretti geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Moretti is nu in balbezit. Moretti passt de bal zonder na te denken. Zachko speelt de bal door. Vandrman bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandrman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Valinotti met een sublieme pass. Anđus met een sublieme pass. Franco is nu in balbezit. Moretti onderschept slim de pass. Moretti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Vásquez onderschept slim de pass. Zachko onderschept slim de pass. Zachko passt de bal in één keer door. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Lima FC 83%, Team Locuaz 17%.
Sport Lima FC - Team Locuaz 0:8