Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Espartanos FC Ojo Loco FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Echegaray zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Navarro is nu in balbezit. Bolognesi begaat een overtreding. Bolognesi krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Lozano rent richting de bal. Swayne onderschept slim de pass. Swayne speelt de bal door. Capria bereikt de bal nog maar net als eerste. Capria schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Miyakawa speelt de bal door. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho haalt uit met een fantastische trap. Machado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Menotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Espartanos FC - Ojo Loco FC 0:1

21e minuut.
Ortega is nu in balbezit. Buenaventura onderschept slim de pass. Buenaventura probeert naar een medespeler te passen. Miyakawa is nu in balbezit. Miyakawa schiet op doel. Menotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Espartanos FC - Ojo Loco FC 0:2

39e minuut.
Swayne verovert de bal door een tackle van achteren. Swayne probeert naar een medespeler te passen. Menotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Capria rent richting de bal. Capria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Espartanos FC - Ojo Loco FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Espartanos FC 42%, Ojo Loco FC 58%.
Los Espartanos FC - Ojo Loco FC 1:2

67e minuut.
Guzmán is nu in balbezit. Capria verovert de bal door een tackle van achteren. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Capria onderschept slim de pass. Capria haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Echegaray is nu in balbezit. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano geeft de bal voor. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Menotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Miyakawa is nu in balbezit. Miyakawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Espartanos FC - Ojo Loco FC 1:3

84e minuut.
Valle geeft de bal voor. de la Flor kopt de bal weg. Escobar rent richting de bal. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
del Prado probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Concha is nu in balbezit. Sánchez Concha geeft de bal voor. Miyakawa rent richting de bal. Miyakawa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayne begaat een overtreding. Lozano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lozano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bolognesi is nu in balbezit. Bolognesi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Espartanos FC 49%, Ojo Loco FC 51%.
Los Espartanos FC - Ojo Loco FC 1:3