Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Marsupiales FC Team Locuaz
Sweep Tactiek Random
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 34.5
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen redelijk
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Haikalis is nu in balbezit. Haikalis passt de bal met de wreef. Alayza probeert naar een medespeler te passen. Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski haalt uit met een fantastische trap. Ampuero bokst de bal weg. Moretti rent richting de bal. Moretti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Marsupiales FC - Team Locuaz 0:1

9e minuut.
Zachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachko speelt de bal door. Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski haalt uit met een fantastische trap. Ampuero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Marsupiales FC - Team Locuaz 0:2

17e minuut.
Fodrowski rent richting de bal. Fodrowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Moretti de bal. Moretti schiet op doel. Sotomayor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

31e minuut.
Klungelig pakt Pihlamaa de bal. Pihlamaa probeert naar een medespeler te passen. Moretti rent richting de bal. Moretti haalt uit met een fantastische trap. Ampuero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Alayza geeft een hoge lob. Haikalis rent richting de bal. Moretti speelt de bal door. Fodrowski is nu in balbezit. Fodrowski draait met de bal, schiet en ... Ampuero bokst de bal weg. Moretti rent richting de bal. Moretti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Marsupiales FC - Team Locuaz 0:3

35e minuut.
Molina kopt de bal weg. Daar is Alayza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alayza speelt de bal door. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ampuero trapt de bal weg van het doel. Alayza is nu in balbezit. Alayza probeert naar een medespeler te passen. Fodrowski is nu in balbezit. Fodrowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Zachko passt de bal met de wreef. Alayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Alayza geeft de bal voor. Haikalis is nu in balbezit. Haikalis geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Marsupiales FC - Team Locuaz 0:4

40e minuut.
Pihlamaa is nu in balbezit. Pihlamaa geeft een hoge lob. Abugattás bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti onderschept slim de pass. Moretti geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Marsupiales FC - Team Locuaz 0:5

42e minuut.
Klungelig pakt Fodrowski de bal. Fodrowski geeft een lange en hoge pass. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti haalt uit met een fantastische trap. Sotomayor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ampuero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Marsupiales FC - Team Locuaz 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Marsupiales FC 83%, Team Locuaz 17%.
Los Marsupiales FC - Team Locuaz 0:6

52e minuut.
Alayza probeert naar een medespeler te passen. Romanczewski met een sublieme pass. Fodrowski is nu in balbezit. Fodrowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Molina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Zachko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Fodrowski de bal. Haikalis rent richting de bal. Fodrowski rent richting de bal. Fodrowski draait met de bal, schiet en ... Ampuero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moretti rent richting de bal. Moretti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Sotomayor geeft een hoge lob. Inworp. Anđus met een snelle inworp. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Sándiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachko verovert de bal door een tackle van achteren. Zachko geeft een lange en hoge pass. Moretti is nu in balbezit. Moretti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Fodrowski rent richting de bal. Haikalis rent richting de bal. Fodrowski rent richting de bal. Fodrowski draait met de bal, schiet en ... Ampuero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Marsupiales FC - Team Locuaz 0:7

86e minuut.
Haikalis speelt de bal door. Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski geeft een lange en hoge pass. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Marsupiales FC 72%, Team Locuaz 28%.
Los Marsupiales FC - Team Locuaz 0:7