Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Locuaz Los Marsupiales FC
Random Tactiek Sweep
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
38 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 22.6
average Schieten weak
average Passen hopeless
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Abugattás is nu in balbezit. Moretti verovert de bal door een tackle van achteren. Moretti speelt de bal door. Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Los Marsupiales FC 1:0

5e minuut.
Ampuero probeert naar een medespeler te passen. Alayza met een sublieme pass. Moretti rent richting de bal. Moretti draait met de bal, schiet en ... Sotomayor probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski haalt uit met een fantastische trap. Ampuero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Los Marsupiales FC 2:0

6e minuut.
Santisteban is nu in balbezit. Santisteban geeft een hoge lob. Rossato kopt de bal weg. Moretti rent richting de bal. Moretti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Zachko is nu in balbezit. Zachko met een sublieme pass. Fodrowski met een sublieme pass. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anđus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haikalis met een sublieme pass. Fodrowski heeft problemen om de bal te vangen. Fodrowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pihlamaa met een sublieme pass. Moretti rent richting de bal. Moretti probeert naar een medespeler te passen. Haikalis is nu in balbezit. Haikalis geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Los Marsupiales FC 3:0

25e minuut.
Anđus geeft de bal voor. Abugattás met een sublieme pass. Haikalis met een sublieme pass. Moretti is nu in balbezit. Moretti draait met de bal, schiet en ... Ampuero bokst de bal weg. Fodrowski heeft problemen om de bal te vangen. Fodrowski draait met de bal, schiet en ... Ampuero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Ampuero met een harde bal richting middenveld. Haikalis rent richting de bal. Haikalis passt de bal in één keer door. Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Haikalis onderschept slim de pass. Haikalis met een sublieme pass. Klungelig pakt Moretti de bal. Moretti schiet op doel. Ampuero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Los Marsupiales FC 4:0

35e minuut.
Escobar passt de bal in één keer door. Elías probeert naar een medespeler te passen. Santisteban probeert naar een medespeler te passen. Moretti is nu in balbezit. Moretti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ballón met een sublieme pass. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pihlamaa zijn tegenspeler op de grond. Pihlamaa krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Sotomayor geeft een hoge lob. Inworp. Anđus met een snelle inworp. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Locuaz 14%, Los Marsupiales FC 86%.
Team Locuaz - Los Marsupiales FC 4:0

54e minuut.
Inworp. Anđus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moretti heeft problemen om de bal te vangen. Moretti schiet op doel. Molina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Molina geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Alayza de bal. Zachko rent richting de bal. Zachko geeft een lange en hoge pass. Moretti maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Sotomayor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Haikalis passt de bal met de wreef. Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski geeft de bal voor. Moretti is nu in balbezit. Moretti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Sotomayor met een harde bal richting middenveld. Anđus bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđus passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Moretti de bal. Moretti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ampuero trapt de bal weg van het doel. Pihlamaa kopt de bal weg. Moretti is nu in balbezit. Moretti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Moretti de bal. Moretti schiet op doel. Fodrowski probeert de bal aan de voet te houden. Haikalis is nu in balbezit. Haikalis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Los Marsupiales FC 5:0

74e minuut.
Ampuero trapt de bal weg van het doel. Fodrowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abugattás. Fodrowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alayza met een snel genomen vrije trap. Ampuero bokst de bal weg. Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Los Marsupiales FC 6:0

80e minuut.
Moretti is nu in balbezit. Moretti geeft de bal voor. Fodrowski is nu in balbezit. Fodrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Los Marsupiales FC 7:0

81e minuut.
Daar is Moretti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acasuzo is nu in balbezit. Moretti onderschept slim de pass. Moretti geeft een lange en hoge pass. Fodrowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zachko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti schiet op doel. Ampuero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Los Marsupiales FC 8:0

85e minuut.
Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina geeft de bal voor. Inworp. Zachko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fodrowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Moretti de bal onder controle te krijgen. Pihlamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlamaa geeft een hoge lob. Zárate probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moretti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Haikalis rent richting de bal. Haikalis passt de bal in één keer door. Fodrowski met een sublieme pass. Moretti is nu in balbezit. Moretti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moretti is nu in balbezit. Moretti draait met de bal, schiet en ... Ampuero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Locuaz 16%, Los Marsupiales FC 84%.
Team Locuaz - Los Marsupiales FC 8:0