Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Once Vampiros Rojinegros Ojo Loco FC
Cuatro Alas Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.8 gemiddelde waardering 17.2
redelijk Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Bravo de Rueda geeft de bal voor. Valle rent richting de bal. Olaria verovert de bal door een tackle van achteren. Olaria haalt uit met een fantastische trap. del Prado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Once Vampiros Rojinegros - Ojo Loco FC 1:0

23e minuut.
Valle is nu in balbezit. Valle passt de bal met de wreef. Daar is Buenaventura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menotti verovert de bal door een tackle van achteren. Menotti geeft een hoge lob. del Prado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Olaria rent richting de bal. Olaria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Once Vampiros Rojinegros - Ojo Loco FC 2:0

31e minuut.
Bravo de Rueda passt de bal in één keer door. Janzen rent richting de bal. Janzen passt de bal in één keer door. Olaria is nu in balbezit. Olaria schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Menotti rent richting de bal. Menotti passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Valle de bal onder controle te krijgen. Olaria rent richting de bal. Olaria haalt uit met een fantastische trap. del Prado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arresti verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Once Vampiros Rojinegros - Ojo Loco FC 3:0

34e minuut.
Janzen verovert de bal door een tackle van achteren. Janzen met een sublieme pass. Olaria heeft problemen om de bal te vangen. Olaria draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Valle de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Once Vampiros Rojinegros - Ojo Loco FC 4:0

35e minuut.
Buenaventura rent richting de bal. Menotti onderschept slim de pass. Menotti geeft de bal voor. Grymel is nu in balbezit. Grymel geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres geeft een lange en hoge pass. Daar is Buenaventura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menotti is nu in balbezit. Menotti geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Once Vampiros Rojinegros 29%, Ojo Loco FC 71%.
Once Vampiros Rojinegros - Ojo Loco FC 4:0

48e minuut.
Lozano rent richting de bal. Bravo de Rueda onderschept slim de pass. Bravo de Rueda probeert naar een medespeler te passen. Janzen is nu in balbezit. Janzen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Bravo de Rueda passt de bal zonder na te denken. Janzen probeert naar een medespeler te passen. Olaria is nu in balbezit. Olaria haalt uit met een fantastische trap. del Prado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Once Vampiros Rojinegros - Ojo Loco FC 5:0

55e minuut.
Bravo de Rueda passt de bal in één keer door. Magallanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Janzen onderschept slim de pass. Janzen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Olaria de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Camacho passt de bal met de wreef. Cáceres geeft een lange en hoge pass. Janzen kopt de bal weg. Olaria rent richting de bal. Olaria schiet op doel. del Prado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Valle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janzen is nu in balbezit. Menotti speelt de bal door. Olaria rent richting de bal. Olaria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Once Vampiros Rojinegros - Ojo Loco FC 6:0

65e minuut.
Buenaventura speelt de bal door. Menotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Menotti passt de bal in één keer door. Olaria rent richting de bal. Olaria schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Cáceres rent richting de bal. Cáceres probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bravo de Rueda de bal. Bravo de Rueda geeft een hoge lob. Olaria maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bravo de Rueda onderschept slim de pass. Janzen rent richting de bal. Bravo de Rueda probeert naar een medespeler te passen. Olaria rent richting de bal. Olaria schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. del Prado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Bravo de Rueda verovert de bal door een tackle van achteren. Bravo de Rueda passt de bal zonder na te denken. Janzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaria schiet op doel. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Buenaventura heeft problemen om de bal te vangen. Menotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Menotti passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bravo de Rueda de bal. Bravo de Rueda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Magallanes rent richting de bal. Bravo de Rueda onderschept slim de pass. Janzen met een sublieme pass. Olaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaria draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

84e minuut.
Buenaventura is nu in balbezit. Buenaventura geeft een hoge lob. Inworp. Menotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janzen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Once Vampiros Rojinegros 24%, Ojo Loco FC 76%.
Once Vampiros Rojinegros - Ojo Loco FC 6:0