Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Marsupiales FC Fantomas FBC
Sweep Tactiek cuatrodos
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.5 gemiddelde waardering 49.4
poor Schieten very good
hopeless Passen solid
weak Verdedigen good


3e minuut.
Acasuzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oancea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oancea passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yaksmanitski de bal. Yaksmanitski speelt de bal door. Ampuero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliyiv verovert de bal door een tackle van achteren. Aliyiv passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Yaksmanitski de bal. Yaksmanitski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Wirt speelt de bal door. Klungelig pakt Abugattás de bal. Abugattás speelt de bal door. Yaksmanitski rent richting de bal. Yaksmanitski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Santisteban rent richting de bal. Yaksmanitski onderschept slim de pass. Yaksmanitski geeft de bal voor. Krička is nu in balbezit. Krička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Marsupiales FC - Fantomas FBC 0:1

9e minuut.
Jurcic geeft een lange en hoge pass. Molina is nu in balbezit. Krička verovert de bal door een tackle van achteren. Krička geeft een lange en hoge pass. Yaksmanitski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Santisteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaksmanitski verovert de bal door een tackle van achteren. Yaksmanitski probeert naar een medespeler te passen. Krička bereikt de bal nog maar net als eerste. Krička draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ampuero trapt de bal weg van het doel. Aliyiv probeert naar een medespeler te passen. Daar is Krička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krička draait met de bal, schiet en ... Ampuero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Marsupiales FC - Fantomas FBC 0:2

14e minuut.
Lugachov geeft de bal voor. Krička bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Molina. Krička is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oancea komt bij de bal en schiet. Ampuero bokst de bal weg. Krička is nu in balbezit. Krička schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Wirt onderschept slim de pass. Wirt geeft een hoge lob. Krička kopt de bal weg. Yaksmanitski is nu in balbezit. Yaksmanitski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Klungelig pakt Wirt de bal. Wirt geeft een hoge lob. Krička rent richting de bal. Krička schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Marsupiales FC - Fantomas FBC 0:3

20e minuut.
Lugachov kopt de bal weg. Daar is Abugattás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oancea geeft een lange en hoge pass. Krička rent richting de bal. Krička schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Yaksmanitski rent richting de bal. Daar is Yaksmanitski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaksmanitski passt de bal zonder na te denken. Krička is nu in balbezit. Krička schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Yaksmanitski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaksmanitski speelt de bal door. Krička heeft problemen om de bal te vangen. Krička schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Marsupiales FC - Fantomas FBC 0:4

26e minuut.
Wirt met een sublieme pass. Daar is Krička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krička passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Yaksmanitski de bal. Yaksmanitski haalt uit met een fantastische trap. Ampuero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Lugachov probeert naar een medespeler te passen. Yaksmanitski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaksmanitski passt de bal met de wreef. Krička rent richting de bal. Krička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Marsupiales FC - Fantomas FBC 0:5

31e minuut.
Jurcic passt de bal zonder na te denken. Oancea is nu in balbezit. Oancea met een sublieme pass. Krička bereikt de bal nog maar net als eerste. Krička haalt uit met een fantastische trap. Ampuero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Krička onderschept slim de pass. Krička probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yaksmanitski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaksmanitski draait met de bal, schiet en ... Sotomayor probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Marsupiales FC - Fantomas FBC 0:6

36e minuut.
Yaksmanitski heeft problemen om de bal te vangen. Krička rent richting de bal. Krička geeft de bal voor. Yaksmanitski rent richting de bal. Yaksmanitski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Yaksmanitski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugachov rent richting de bal. Lugachov geeft een lange en hoge pass. Krička maakt een snoekduik en kopt de bal. Ampuero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Marsupiales FC - Fantomas FBC 0:7

44e minuut.
Wirt met een sublieme pass. Aliyiv geeft een hoge lob. Klungelig pakt Molina de bal. Krička bereikt de bal nog maar net als eerste. Krička haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Marsupiales FC 82%, Fantomas FBC 18%.
Los Marsupiales FC - Fantomas FBC 0:7

47e minuut.
Yaksmanitski rent richting de bal. Yaksmanitski passt de bal met de wreef. Aliyiv speelt de bal door. Klungelig pakt Krička de bal. Krička schiet op doel. Ampuero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Marsupiales FC - Fantomas FBC 0:8

49e minuut.
Oancea rent richting de bal. Krička is nu in balbezit. Abugattás is nu in balbezit. Krička verovert de bal door een tackle van achteren. Krička haalt uit met een fantastische trap. Ampuero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sotomayor rent richting de bal. Sotomayor geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aliyiv met de inworp. Krička geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Lugachov geeft een hoge lob. Oancea bereikt de bal nog maar net als eerste. Krička rent richting de bal. Krička haalt uit met een fantastische trap. Molina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Yaksmanitski passt de bal zonder na te denken. Lugachov is nu in balbezit. Lugachov geeft de bal voor. Krička rent richting de bal. Krička haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Calderón geeft een hoge lob. Krička bereikt de bal nog maar net als eerste. Krička passt de bal in één keer door. Yaksmanitski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaksmanitski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Oancea geeft een lange en hoge pass. Ampuero met een sublieme pass. Acasuzo kopt de bal weg. Klungelig pakt Krička de bal. Krička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Marsupiales FC - Fantomas FBC 0:9

70e minuut.
Acasuzo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sotomayor kopt de bal weg. Santisteban probeert de bal aan de voet te houden. Yaksmanitski is nu in balbezit. Yaksmanitski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Ampuero met een harde bal richting middenveld. Wirt kopt de bal weg. Krička rent richting de bal. Krička schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Aliyiv probeert naar een medespeler te passen. Daar is Krička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krička passt de bal in één keer door. Yaksmanitski controleert de bal met de borst. Yaksmanitski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ampuero met een harde bal richting middenveld. Aliyiv kopt de bal weg. Elías bereikt de bal nog maar net als eerste. Krička verovert de bal door een tackle van achteren. Krička haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Molina trapt de bal weg van het doel. Lugachov kopt de bal weg. Yaksmanitski is nu in balbezit. Yaksmanitski haalt uit met een fantastische trap. Ampuero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krička rent richting de bal. Krička schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Marsupiales FC - Fantomas FBC 0:10

78e minuut.
Santisteban is nu in balbezit. Santisteban passt de bal in één keer door. Yaksmanitski geeft een hoge lob. Krička bereikt de bal nog maar net als eerste. Krička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Marsupiales FC - Fantomas FBC 0:11

80e minuut.
Yaksmanitski passt de bal in één keer door. Aliyiv speelt de bal door. Klungelig pakt Krička de bal. Krička haalt uit met een fantastische trap. Ampuero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Marsupiales FC - Fantomas FBC 0:12

83e minuut.
Calderón is nu in balbezit. Calderón met een sublieme pass. Iturrizaga geeft een hoge lob. Krička rent richting de bal. Krička draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Krička onderschept slim de pass. Krička passt de bal in één keer door. Yaksmanitski heeft problemen om de bal te vangen. Yaksmanitski haalt uit met een fantastische trap. Ampuero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Marsupiales FC - Fantomas FBC 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Marsupiales FC 83%, Fantomas FBC 17%.
Los Marsupiales FC - Fantomas FBC 0:13