Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Locuaz Los Espartanos FC
Random Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
22% Spel op eigen helft 78%
29 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 15.6
matig Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Swayne draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Pihlamaa de bal. Capria onderschept slim de pass. Capria schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ezquerra de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Los Espartanos FC 0:1

4e minuut.
Anđus heeft problemen om de bal te vangen. de la Flor is nu in balbezit. Moretti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moretti krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Haikalis geeft een lange en hoge pass. Daar is Sánchez Concha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fodrowski is nu in balbezit. Fodrowski draait met de bal, schiet en ... Menotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Locuaz - Los Espartanos FC 1:1

9e minuut.
Anđus probeert naar een medespeler te passen. Pihlamaa rent richting de bal. Pihlamaa met een sublieme pass. Haikalis geeft de bal voor. Sánchez Concha heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moretti rent richting de bal. Moretti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Los Espartanos FC 2:1

12e minuut.
Menotti met een sublieme pass. Zachko kopt de bal weg. Haikalis heeft problemen om de bal te vangen. Fodrowski is nu in balbezit. Fodrowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Zachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachko geeft een lange en hoge pass. Sánchez Concha kan de bal niet met de borst controleren. Moretti rent richting de bal. Moretti haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sánchez Concha trapt de bal weg. Alayza kopt de bal weg. Fodrowski speelt de bal door. Moretti rent richting de bal. Moretti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Klungelig pakt Zachko de bal. Zachko geeft een lange en hoge pass. Fodrowski is nu in balbezit. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Escobar rent richting de bal. Haikalis verovert de bal door een tackle van achteren. Haikalis passt de bal in één keer door. Fodrowski rent richting de bal. Fodrowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Swayne rent richting de bal. Pihlamaa met een sublieme pass. Haikalis met een sublieme pass. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Machado geeft de bal voor. Inworp. Anđus met de inworp. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Los Espartanos FC 3:1

29e minuut.
Anđus is nu in balbezit. Anđus geeft de bal voor. Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski schiet op doel. Menotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Los Espartanos FC 4:1

31e minuut.
Moretti met een sublieme pass. Fodrowski rent richting de bal. Fodrowski passt de bal in één keer door. Moretti is nu in balbezit. Moretti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Los Espartanos FC 5:1

32e minuut.
Moretti onderschept slim de pass. Escobar rent richting de bal. Escobar passt de bal zonder na te denken. Anđus rent richting de bal. Anđus geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Zachko passt de bal met de wreef. Escobar rent richting de bal. Haikalis verovert de bal door een tackle van achteren. Haikalis geeft een lange en hoge pass. Moretti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Alayza speelt de bal door. Zachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachko met een sublieme pass. Fodrowski is nu in balbezit. Fodrowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fodrowski is nu in balbezit. Fodrowski geeft een hoge lob. Menotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Locuaz 24%, Los Espartanos FC 76%.
Team Locuaz - Los Espartanos FC 5:1

47e minuut.
Alayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Grau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alayza raakt geblesseerd tijdens het duel. Alayza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sánchez Concha controleert de bal met de borst. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Escobar rent richting de bal. Moretti onderschept slim de pass. Moretti met een sublieme pass. Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Swayne speelt de bal door. Pihlamaa rent richting de bal. Pihlamaa passt de bal in één keer door. Anđus bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđus geeft de bal voor. Menotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Anđus met de inworp. de la Flor geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pihlamaa met een snelle inworp. Haikalis geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Los Espartanos FC 6:1

59e minuut.
Alayza passt de bal in één keer door. Zachko rent richting de bal. Zachko speelt de bal door. Daar is Moretti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moretti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Haikalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Haikalis geeft een lange en hoge pass. Fodrowski rent richting de bal. Fodrowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Zachko rent richting de bal. Zachko passt de bal in één keer door. Moretti heeft problemen om de bal te vangen. Moretti draait met de bal, schiet en ... Menotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Los Espartanos FC 7:1

71e minuut.
Doeltrap. Sánchez Concha met een harde bal richting middenveld. Haikalis kopt de bal weg. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Moretti passt de bal zonder na te denken. Menotti probeert naar een medespeler te passen. Anđus kopt de bal weg. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Los Espartanos FC 8:1

87e minuut.
Echegaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachko onderschept slim de pass. Zachko geeft een lange en hoge pass. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Locuaz 19%, Los Espartanos FC 81%.
Team Locuaz - Los Espartanos FC 8:1