Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ojo Loco FC Sport Lima FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Franco rent richting de bal. Camacho rent richting de bal. Franco maakt een afschuwelijke overtreding. Camacho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Magallanes komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Lozano rent richting de bal. Lozano geeft een hoge lob. Franco heeft problemen om de bal te vangen. Miyakawa onderschept slim de pass. Miyakawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ojo Loco FC - Sport Lima FC 1:0

22e minuut.
Anchante geeft een hoge lob. Valle Riestra is nu in balbezit. Aliaga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aliaga krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Daar is Vásquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho passt de bal met de wreef. Miyakawa rent richting de bal. Miyakawa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cortázar trapt de bal weg. Magallanes kopt de bal weg. Klungelig pakt Miyakawa de bal. Miyakawa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Bolognesi geeft een hoge lob. Miyakawa heeft problemen om de bal te vangen. Camacho rent richting de bal. Camacho draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bacigalupo de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Magallanes is nu in balbezit. Magallanes passt de bal zonder na te denken. Buenaventura rent richting de bal. Arenas is nu in balbezit. Arenas haalt uit met een fantastische trap. del Prado bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Drago onderschept slim de pass. Drago probeert naar een medespeler te passen. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Arenas onderschept slim de pass. Arenas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ojo Loco FC 52%, Sport Lima FC 48%.
Ojo Loco FC - Sport Lima FC 1:0

65e minuut.
Magallanes probeert naar een medespeler te passen. Buenaventura bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arenas. Arenas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ojo Loco FC 34%, Sport Lima FC 66%.
Ojo Loco FC - Sport Lima FC 1:0