Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VIRGEN DEL CARMEN FC Once Vampiros Rojinegros
Normal Tactiek Cuatro Alas
49% Balbezit 51%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.7 gemiddelde waardering 36.1
waardeloos Schieten redelijk
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Cabello geeft de bal voor. Klungelig pakt Vigil de bal. Vigil probeert naar een medespeler te passen. Troncoso is nu in balbezit. Troncoso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bravo de Rueda rent richting de bal. Bravo de Rueda passt de bal zonder na te denken. Olaria rent richting de bal. Janzen is nu in balbezit. Janzen haalt uit met een fantastische trap. Montero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Olaria is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Olaria is nu in balbezit. Olaria haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRGEN DEL CARMEN FC - Once Vampiros Rojinegros 0:1

10e minuut.
Andaluz onderschept slim de pass. Andaluz speelt de bal door. Janzen speelt de bal door. Olaria is nu in balbezit. Olaria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRGEN DEL CARMEN FC - Once Vampiros Rojinegros 0:2

17e minuut.
Grymel rent richting de bal. Grymel geeft een hoge lob. Daar is Janzen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olaria rent richting de bal. Olaria haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Fiestas geeft de bal voor. Klungelig pakt Gavilán de bal. Janzen probeert naar een medespeler te passen. Olaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaria schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Grymel kopt de bal weg. Bravo de Rueda rent richting de bal. Bravo de Rueda passt de bal in één keer door. Janzen is nu in balbezit. Janzen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Grymel is nu in balbezit. Abugattás geeft de bal voor. Troncoso probeert de bal met de borst te controleren. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres geeft de bal voor. Montero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Olaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VIRGEN DEL CARMEN FC - Once Vampiros Rojinegros 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRGEN DEL CARMEN FC 65%, Once Vampiros Rojinegros 35%.
VIRGEN DEL CARMEN FC - Once Vampiros Rojinegros 0:3

61e minuut.
Obando geeft een hoge lob. Daar is Cabello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cáceres probeert naar een medespeler te passen. Janzen is nu in balbezit. Janzen geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
VIRGEN DEL CARMEN FC - Once Vampiros Rojinegros 0:4

63e minuut.
Grymel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grymel geeft een hoge lob. Garay kopt de bal weg. Bravo de Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo de Rueda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Cabello verovert de bal door een tackle van achteren. Bravo de Rueda rent richting de bal. Bravo de Rueda passt de bal met de wreef. Grymel is nu in balbezit. Grymel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Menotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Menotti geeft de bal voor. Olaria rent richting de bal. Olaria schiet op doel. Montero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRGEN DEL CARMEN FC - Once Vampiros Rojinegros 0:5

82e minuut.
Bravo de Rueda rent richting de bal. Bravo de Rueda geeft een lange en hoge pass. Menotti rent richting de bal. Menotti draait met de bal, schiet en ... Montero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRGEN DEL CARMEN FC - Once Vampiros Rojinegros 0:6

83e minuut.
Obando bereikt de bal nog maar net als eerste. Obando speelt de bal door. Klungelig pakt Revilla de bal. Olaria rent richting de bal. Olaria haalt uit met een fantastische trap. Montero bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRGEN DEL CARMEN FC - Once Vampiros Rojinegros 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRGEN DEL CARMEN FC 74%, Once Vampiros Rojinegros 26%.
VIRGEN DEL CARMEN FC - Once Vampiros Rojinegros 0:7