Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Once Vampiros Rojinegros Los Marsupiales FC
Cuatro Alas Tactiek Sweep
52% Balbezit 48%
23% Spel op eigen helft 77%
26 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 22.5
matig Schieten slecht
zwak Passen hopeloos
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Janzen is nu in balbezit. Janzen passt de bal in één keer door. Grymel rent richting de bal. Grymel geeft een hoge lob. Olaria maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Elías geeft een hoge lob. Menotti kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Elías de bal onder controle te krijgen. Olaria is nu in balbezit. Olaria geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ampuero met een harde bal richting middenveld. Bravo de Rueda kopt de bal weg. Janzen probeert naar een medespeler te passen. Olaria heeft problemen om de bal te vangen. Olaria haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is Bravo de Rueda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bravo de Rueda geeft de bal voor. Sotomayor probeert de bal aan de voet te houden. Janzen is nu in balbezit. Janzen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Abugattás verovert de bal door een tackle van achteren. Bravo de Rueda onderschept slim de pass. Bravo de Rueda passt de bal in één keer door. Janzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Janzen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Once Vampiros Rojinegros - Los Marsupiales FC 1:0

31e minuut.
Bravo de Rueda geeft een hoge lob. Olaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina geeft een lange en hoge pass. Olaria probeert de bal aan de voet te houden. Ampuero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Olaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo de Rueda is nu in balbezit. Janzen is nu in balbezit. Olaria rent richting de bal. Olaria haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Janzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Janzen passt de bal zonder na te denken. Olaria is nu in balbezit. Olaria haalt uit met een fantastische trap. Ampuero probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Abugattás rent richting de bal. Bravo de Rueda onderschept slim de pass. Bravo de Rueda passt de bal zonder na te denken. Janzen is nu in balbezit. Janzen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Once Vampiros Rojinegros 28%, Los Marsupiales FC 72%.
Once Vampiros Rojinegros - Los Marsupiales FC 1:0

51e minuut.
Cáceres met een sublieme pass. Daar is Menotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menotti probeert naar een medespeler te passen. Olaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Janzen is nu in balbezit. Janzen passt de bal met de wreef. Molina heeft problemen om de bal te vangen. Olaria is nu in balbezit. Olaria schiet op doel. Ampuero bokst de bal weg. Daar is Grymel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Janzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo de Rueda rent richting de bal. Bravo de Rueda passt de bal met de wreef. Olaria is nu in balbezit. Olaria draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bravo de Rueda geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sotomayor de bal. Janzen is nu in balbezit. Olaria is nu in balbezit. Olaria draait met de bal, schiet en ... Ampuero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Molina geeft de bal voor. Santisteban rent richting de bal. Santisteban passt de bal met de wreef. Janzen is nu in balbezit. Janzen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Olaria schiet op doel. Grymel rent richting de bal. Grymel passt de bal met de wreef. Janzen is nu in balbezit. Janzen haalt uit met een fantastische trap. Ampuero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Olaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Once Vampiros Rojinegros - Los Marsupiales FC 2:0

80e minuut.
Bravo de Rueda met een sublieme pass. Olaria is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sotomayor. Sotomayor krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Mazzini rent richting de bal. Menotti onderschept slim de pass. Menotti speelt de bal door. Olaria is nu in balbezit. Olaria schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Menotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bravo de Rueda rent richting de bal. Bravo de Rueda geeft een hoge lob. Grymel is nu in balbezit. Grymel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Molina kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grymel met de inworp. Olaria probeert de bal met de borst te controleren. Janzen is nu in balbezit. Janzen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Once Vampiros Rojinegros - Los Marsupiales FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Once Vampiros Rojinegros 18%, Los Marsupiales FC 82%.
Once Vampiros Rojinegros - Los Marsupiales FC 3:0