Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Espartanos FC Sport Lima FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto is nu in balbezit. Swayne is nu in balbezit. Capria rent richting de bal. Capria draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Vásquez onderschept slim de pass. Vásquez geeft een hoge lob. Sánchez Concha heeft problemen om de bal te vangen. Arenas is nu in balbezit. Arenas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Arenas is nu in balbezit. Navarro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arenas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Arenas kan niet meer verder spelen. Macedo komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Capria onderschept slim de pass. Vásquez met een sublieme pass. Capria bereikt de bal nog maar net als eerste. Capria schiet op doel. Cortázar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Espartanos FC - Sport Lima FC 1:0

30e minuut.
Macedo probeert naar een medespeler te passen. Quesada heeft problemen om de bal te vangen. Capria bereikt de bal nog maar net als eerste. Capria draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Vásquez is nu in balbezit. Swayne verovert de bal door een tackle van achteren. Capria bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayne rent richting de bal. Swayne haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Quesada passt de bal zonder na te denken. Swayne rent richting de bal. Swayne passt de bal zonder na te denken. Capria is nu in balbezit. Capria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Escobar kopt de bal weg. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayne onderschept slim de pass. Capria bereikt de bal nog maar net als eerste. Capria schiet op doel. Cortázar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Espartanos FC 48%, Sport Lima FC 52%.
Los Espartanos FC - Sport Lima FC 1:0

65e minuut.
Capria passt de bal zonder na te denken. Guevara is nu in balbezit. Guevara probeert naar een medespeler te passen. Swayne rent richting de bal. Swayne schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Los Espartanos FC - Sport Lima FC 2:0

74e minuut.
Drago met een sublieme pass. Klungelig pakt Macedo de bal. Quesada rent richting de bal. Macedo heeft problemen om de bal te vangen. Macedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Espartanos FC - Sport Lima FC 2:1

76e minuut.
Anchante speelt de bal door. Sánchez Concha rent richting de bal. Macedo rent richting de bal. Quesada rent richting de bal. Quesada haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Quesada probeert naar een medespeler te passen. Anchante geeft een hoge lob. Macedo is nu in balbezit. Macedo schiet op doel. Menotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Espartanos FC - Sport Lima FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Espartanos FC 50%, Sport Lima FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Espartanos FC - Sport Lima FC 2:2