Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Locuaz Ojo Loco FC
Random Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
25% Spel op eigen helft 75%
28 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 18
average Schieten weak
adequate Passen weak
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Anđus is nu in balbezit. Anđus passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Buenaventura de bal. Radojičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojičić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Anđus geeft de bal voor. Moretti is nu in balbezit. Haikalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti rent richting de bal. Moretti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Haikalis rent richting de bal. Haikalis met een sublieme pass. Radojičić is nu in balbezit. Radojičić schiet op doel. Carillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Alayza heeft problemen om de bal te vangen. Alayza passt de bal in één keer door. Moretti is nu in balbezit. Moretti haalt uit met een fantastische trap. Carillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Ojo Loco FC 1:0

20e minuut.
Alayza is nu in balbezit. Alayza passt de bal in één keer door. Haikalis probeert naar een medespeler te passen. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Magallanes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alayza met een snelle inworp. Pihlamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlamaa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Radojičić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

34e minuut.
Anđus kopt de bal weg. Daar is Magallanes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moretti is nu in balbezit. Moretti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Ojo Loco FC 2:0

37e minuut.
Pihlamaa kopt de bal weg. Guzmán rent richting de bal. Moretti rent richting de bal. Moretti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Pihlamaa probeert naar een medespeler te passen. Anđus speelt de bal door. Lozano rent richting de bal. Moretti verovert de bal door een tackle van achteren. Moretti draait met de bal, schiet en ... Carillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Alayza verovert de bal door een tackle van achteren. Alayza geeft een hoge lob. Anđus probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Moretti de bal. Moretti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Ojo Loco FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Locuaz 34%, Ojo Loco FC 66%.
Team Locuaz - Ojo Loco FC 3:0

48e minuut.
Anđus geeft een hoge lob. Moretti is nu in balbezit. Moretti passt de bal zonder na te denken. Haikalis is nu in balbezit. Haikalis draait met de bal, schiet en ... Carillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moretti rent richting de bal. Moretti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Ojo Loco FC 4:0

49e minuut.
Camacho speelt de bal door. Klungelig pakt Miyakawa de bal. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pihlamaa controleert de bal met de borst. Pihlamaa geeft een hoge lob. Arresti heeft problemen om de bal te vangen. Moretti rent richting de bal. Moretti draait met de bal, schiet en ... Carillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Ojo Loco FC 5:0

69e minuut.
Alayza met een sublieme pass. Haikalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Haikalis probeert naar een medespeler te passen. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Ojo Loco FC 6:0

72e minuut.
Haikalis passt de bal met de wreef. Anđus is nu in balbezit. Anđus speelt de bal door. Moretti is nu in balbezit. Moretti schiet op doel. Paal!

81e minuut.
Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti verovert de bal door een tackle van achteren. Moretti passt de bal zonder na te denken. Haikalis is nu in balbezit. Haikalis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Guzmán probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pihlamaa met een snelle inworp. Anđus heeft problemen om de bal te vangen. Anđus geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Carillo trapt de bal weg van het doel. Pihlamaa kopt de bal weg. Klungelig pakt Arresti de bal. Moretti onderschept slim de pass. Moretti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carillo met een harde bal richting middenveld. Anđus kopt de bal weg. Moretti rent richting de bal. Moretti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Locuaz 15%, Ojo Loco FC 85%.
Team Locuaz - Ojo Loco FC 6:0