Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fantomas FBC VIRGEN DEL CARMEN FC
cuatrodos Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
44 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 17.5
zeer goed Schieten waardeloos
goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Krička rent richting de bal. Aliyiv speelt de bal door. Yaksmanitski rent richting de bal. Yaksmanitski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantomas FBC - VIRGEN DEL CARMEN FC 1:0

3e minuut.
Krička rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garay. Krička is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wirt met een snel genomen vrije trap. Yaksmanitski heeft problemen om de bal te vangen. Yaksmanitski draait met de bal, schiet en ... Montero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantomas FBC - VIRGEN DEL CARMEN FC 2:0

4e minuut.
Garay onderschept slim de pass. Krička is nu in balbezit. Krička passt de bal met de wreef. Yaksmanitski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaksmanitski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Yaksmanitski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaksmanitski passt de bal zonder na te denken. Krička rent richting de bal. Krička schiet op doel. Na een snelle pass probeert Garay de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Yaksmanitski bereikt de bal nog maar net als eerste. Oancea is nu in balbezit. Oancea passt de bal in één keer door. Yaksmanitski is nu in balbezit. Yaksmanitski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Yaksmanitski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaksmanitski passt de bal met de wreef. Krička rent richting de bal. Krička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fantomas FBC - VIRGEN DEL CARMEN FC 3:0

17e minuut.
Oancea kopt de bal weg. Daar is Obando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaksmanitski rent richting de bal. Yaksmanitski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantomas FBC - VIRGEN DEL CARMEN FC 4:0

20e minuut.
Aliyiv passt de bal met de wreef. Yaksmanitski rent richting de bal. Krička rent richting de bal. Yaksmanitski is nu in balbezit. Yaksmanitski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Lugachov passt de bal zonder na te denken. Yaksmanitski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaksmanitski passt de bal in één keer door. Krička bereikt de bal nog maar net als eerste. Krička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fantomas FBC - VIRGEN DEL CARMEN FC 5:0

25e minuut.
Lugachov met een sublieme pass. Yaksmanitski is nu in balbezit. Yaksmanitski met een sublieme pass. Krička heeft problemen om de bal te vangen. Krička draait met de bal, schiet en ... Montero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Obando de bal. Yaksmanitski is nu in balbezit. Yaksmanitski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Calderón geeft de bal voor. Yaksmanitski rent richting de bal. Yaksmanitski speelt de bal door. Krička bereikt de bal nog maar net als eerste. Krička schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Yaksmanitski draait met de bal, schiet en ... Obando probeert naar een medespeler te passen. Daar is Abugattás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lugachov rent richting de bal. Lugachov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Lugachov rent richting de bal. Lugachov geeft de bal voor. Klungelig pakt Villavicencio de bal. Krička is nu in balbezit. Krička draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Krička is nu in balbezit. Krička passt de bal zonder na te denken. Yaksmanitski rent richting de bal. Yaksmanitski draait met de bal, schiet en ... Montero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantomas FBC - VIRGEN DEL CARMEN FC 6:0

33e minuut.
Krička passt de bal in één keer door. Daar is Lugachov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lugachov passt de bal in één keer door. Yaksmanitski is nu in balbezit. Yaksmanitski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantomas FBC - VIRGEN DEL CARMEN FC 7:0

34e minuut.
Luna met een sublieme pass. Daar is Troncoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Revilla rent richting de bal. Yaksmanitski is nu in balbezit. Yaksmanitski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Montero met een harde bal richting middenveld. Lugachov kopt de bal weg. Yaksmanitski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaksmanitski geeft een hoge lob. Krička springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Daar is Garay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krička is nu in balbezit. Krička haalt uit met een fantastische trap. Montero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantomas FBC - VIRGEN DEL CARMEN FC 8:0

43e minuut.
Villavicencio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aliyiv met de inworp. Krička rent richting de bal. Krička geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Yaksmanitski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaksmanitski passt de bal in één keer door. Garay is nu in balbezit. Krička onderschept slim de pass. Krička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantomas FBC - VIRGEN DEL CARMEN FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fantomas FBC 23%, VIRGEN DEL CARMEN FC 77%.
Fantomas FBC - VIRGEN DEL CARMEN FC 9:0

49e minuut.
Abugattás zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuesta probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Lugachov met een snelle inworp. Jurcic geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krička heeft problemen om de bal te vangen. Krička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fantomas FBC - VIRGEN DEL CARMEN FC 10:0

50e minuut.
Troncoso speelt de bal door. Klungelig pakt Luna de bal. Yaksmanitski is nu in balbezit. Yaksmanitski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fantomas FBC - VIRGEN DEL CARMEN FC 11:0

54e minuut.
Lugachov speelt de bal door. Oancea is nu in balbezit. Oancea passt de bal zonder na te denken. Krička rent richting de bal. Krička schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Krička onderschept slim de pass. Krička geeft de bal voor. Yaksmanitski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaksmanitski haalt uit met een fantastische trap. Montero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantomas FBC - VIRGEN DEL CARMEN FC 12:0

59e minuut.
Revilla rent richting de bal. Yaksmanitski rent richting de bal. Yaksmanitski speelt de bal door. Krička is nu in balbezit. Krička draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Iturrizaga rent richting de bal. Troncoso begaat een overtreding. Iturrizaga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iturrizaga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Krička rent richting de bal. Krička haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Revilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Krička onderschept slim de pass. Krička geeft een hoge lob. Yaksmanitski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaksmanitski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantomas FBC - VIRGEN DEL CARMEN FC 13:0

66e minuut.
Wirt kopt de bal weg. Inworp. Revilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krička bereikt de bal nog maar net als eerste. Krička haalt uit met een fantastische trap. Montero bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Krička rent richting de bal. Krička draait met de bal, schiet en ... Paal!

75e minuut.
Oancea is nu in balbezit. Oancea probeert naar een medespeler te passen. Krička is nu in balbezit. Krička geeft een hoge lob. Daar is Obando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantomas FBC - VIRGEN DEL CARMEN FC 14:0

76e minuut.
Daar is Troncoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troncoso passt de bal in één keer door. Lugachov is nu in balbezit. Lugachov geeft de bal voor. Krička maakt een snoekduik en kopt de bal. Montero bokst de bal weg. Krička bereikt de bal nog maar net als eerste. Krička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fantomas FBC - VIRGEN DEL CARMEN FC 15:0

81e minuut.
Oancea kopt de bal weg. Obando met een sublieme pass. Aliyiv is nu in balbezit. Aliyiv haalt uit met een fantastische trap. Montero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantomas FBC - VIRGEN DEL CARMEN FC 16:0

85e minuut.
Lugachov met een sublieme pass. Yaksmanitski is nu in balbezit. Yaksmanitski met een sublieme pass. Krička heeft problemen om de bal te vangen. Krička schiet op doel. Montero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Wirt speelt de bal door. Obando geeft de bal voor. Yaksmanitski speelt de bal door. Krička rent richting de bal. Krička schiet op doel. Montero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yaksmanitski is nu in balbezit. Yaksmanitski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Daar is Aliyiv, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aliyiv geeft de bal voor. Krička is nu in balbezit. Krička geeft een lange en hoge pass. Obando probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantomas FBC - VIRGEN DEL CARMEN FC 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fantomas FBC 21%, VIRGEN DEL CARMEN FC 79%.
Fantomas FBC - VIRGEN DEL CARMEN FC 17:0