Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Espartanos FC Once Vampiros Rojinegros
Normal Tactiek Cuatro Alas
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 35.1
slecht Schieten goed
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Klungelig pakt Escobar de bal. Quispe is nu in balbezit. Quispe passt de bal met de wreef. Castro is nu in balbezit. Castro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Klungelig pakt Quispe de bal. Quispe passt de bal zonder na te denken. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro schiet op doel. Menotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Machado de bal. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro haalt uit met een fantastische trap. Paal!

8e minuut.
Menotti passt de bal in één keer door. Bravo de Rueda rent richting de bal. Bravo de Rueda speelt de bal door. Quispe rent richting de bal. Quispe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Quispe passt de bal in één keer door. Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe schiet op doel. Menotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Espartanos FC - Once Vampiros Rojinegros 0:1

18e minuut.
Sánchez Concha bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Quispe rent richting de bal. Castro rent richting de bal. Castro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe schiet op doel. Menotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Espartanos FC - Once Vampiros Rojinegros 0:2

30e minuut.
Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Menotti onderschept slim de pass. Menotti speelt de bal door. Quispe rent richting de bal. Quispe schiet op doel. Menotti bokst de bal weg. Quispe rent richting de bal. Quispe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Espartanos FC - Once Vampiros Rojinegros 0:3

35e minuut.
Daar is Machado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castro is nu in balbezit. Machado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castro raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bravo de Rueda neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Espartanos FC - Once Vampiros Rojinegros 0:4

35e minuut.
Swayne rent richting de bal. Quispe onderschept slim de pass. Castro rent richting de bal. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Espartanos FC - Once Vampiros Rojinegros 0:5

37e minuut.
Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro onderschept slim de pass. Echegaray onderschept slim de pass. Bravo de Rueda onderschept slim de pass. Bravo de Rueda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Klungelig pakt Quispe de bal. Sánchez Concha is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quispe. Quispe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Espartanos FC 72%, Once Vampiros Rojinegros 28%.
Los Espartanos FC - Once Vampiros Rojinegros 0:5

48e minuut.
Grymel rent richting de bal. Grymel geeft een hoge lob. de la Flor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castro rent richting de bal. Castro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Fiestas passt de bal in één keer door. Castro rent richting de bal. Bravo de Rueda probeert naar een medespeler te passen. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Cáceres speelt de bal door. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo de Rueda rent richting de bal. Quispe is nu in balbezit. Quispe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Espartanos FC - Once Vampiros Rojinegros 0:6

71e minuut.
Menotti met een harde bal richting middenveld. Bravo de Rueda kopt de bal weg. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe heeft problemen om de bal te vangen. Quispe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Espartanos FC - Once Vampiros Rojinegros 0:7

83e minuut.
Bravo de Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo de Rueda passt de bal zonder na te denken. Castro is nu in balbezit. Quispe rent richting de bal. Quispe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro passt de bal in één keer door. Bravo de Rueda speelt de bal door. Quispe rent richting de bal. Quispe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Espartanos FC 72%, Once Vampiros Rojinegros 28%.
Los Espartanos FC - Once Vampiros Rojinegros 0:7