Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ojo Loco FC Fantomas FBC
Normal Tactiek cuatrodos
37% Balbezit 63%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 46.2
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Wirt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirt met een sublieme pass. Zielonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielonka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ojo Loco FC - Fantomas FBC 0:1

8e minuut.
Guzmán geeft een lange en hoge pass. Bolognesi kopt de bal weg. Oancea speelt de bal door. Lugachov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugachov geeft een hoge lob. del Prado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krička rent richting de bal. Krička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ojo Loco FC - Fantomas FBC 0:2

9e minuut.
Wirt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirt met een sublieme pass. Lugachov probeert naar een medespeler te passen. Zielonka is nu in balbezit. Zielonka schiet op doel. del Prado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Oancea is nu in balbezit. Oancea geeft een hoge lob. Krička rent richting de bal. Krička schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ojo Loco FC - Fantomas FBC 0:3

13e minuut.
Buenaventura is nu in balbezit. Krička onderschept slim de pass. Krička met een sublieme pass. Zielonka heeft problemen om de bal te vangen. Zielonka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Oancea onderschept slim de pass. Oancea passt de bal met de wreef. Daar is Krička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krička geeft de bal voor. Zielonka springt en kopt de bal. del Prado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ojo Loco FC - Fantomas FBC 0:4

18e minuut.
Guzmán passt de bal met de wreef. Zielonka heeft problemen om de bal te vangen. Lozano rent richting de bal. Zielonka verovert de bal door een tackle van achteren. Zielonka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Zielonka verovert de bal door een tackle van achteren. Zielonka speelt de bal door. Krička is nu in balbezit. Krička schiet op doel. del Prado werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Krička de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zielonka is nu in balbezit. Zielonka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ojo Loco FC - Fantomas FBC 0:5

27e minuut.
Buenaventura geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aliyiv met een snelle inworp. Krička rent richting de bal. Krička geeft de bal voor. del Prado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Calderón met een sublieme pass. Aliyiv is nu in balbezit. Aliyiv geeft de bal voor. Zielonka heeft problemen om de bal te vangen. Zielonka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ojo Loco FC - Fantomas FBC 0:6

31e minuut.
Buenaventura is nu in balbezit. Aliyiv met een sublieme pass. Zielonka is nu in balbezit. Zielonka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Arresti de bal onder controle te krijgen. del Prado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krička rent richting de bal. Krička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ojo Loco FC - Fantomas FBC 0:7

36e minuut.
Oancea passt de bal zonder na te denken. Daar is Zielonka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krička rent richting de bal. Krička haalt uit met een fantastische trap. del Prado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ojo Loco FC - Fantomas FBC 0:8

37e minuut.
Krička is nu in balbezit. Krička schiet op doel. Guzmán controleert de bal met de borst. Zielonka rent richting de bal. Zielonka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Daar is Lugachov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lugachov met een sublieme pass. Krička rent richting de bal. Krička schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ojo Loco FC - Fantomas FBC 0:9

39e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat del Prado niet meer kan verder spelen. Carillo komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Lugachov kopt de bal weg. Daar is Oancea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oancea probeert naar een medespeler te passen. Aliyiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliyiv geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ojo Loco FC 85%, Fantomas FBC 15%.
Ojo Loco FC - Fantomas FBC 0:9

50e minuut.
Lugachov speelt de bal door. Zielonka probeert de bal met de borst te controleren. Zielonka speelt de bal door. Krička bereikt de bal nog maar net als eerste. Krička schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Oancea met een sublieme pass. Bolognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lugachov. Lugachov krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielonka verovert de bal door een tackle van achteren. Zielonka geeft een hoge lob. Krička bereikt de bal nog maar net als eerste. Krička schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Krička schiet op doel. Carillo met een sublieme pass. Wirt kopt de bal weg. Krička probeert de bal met de borst te controleren. Krička haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Lozano heeft problemen om de bal te vangen. Zielonka is nu in balbezit. Zielonka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Krička de bal. Krička haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Buenaventura rent richting de bal. Aliyiv onderschept slim de pass. Aliyiv met een sublieme pass. Zielonka heeft problemen om de bal te vangen. Zielonka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Krička rent richting de bal. Krička schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ojo Loco FC - Fantomas FBC 0:10

64e minuut.
Aliyiv is nu in balbezit. Aliyiv speelt de bal door. Lozano is nu in balbezit. Oancea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oancea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Zielonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielonka passt de bal zonder na te denken. Krička bereikt de bal nog maar net als eerste. Krička schiet op doel. Carillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ojo Loco FC - Fantomas FBC 0:11

74e minuut.
Lozano rent richting de bal. Zielonka verovert de bal door een tackle van achteren. Zielonka met een sublieme pass. Krička is nu in balbezit. Krička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ojo Loco FC - Fantomas FBC 0:12

77e minuut.
Daar is Krička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krička passt de bal met de wreef. Zielonka rent richting de bal. Zielonka haalt uit met een fantastische trap. Carillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ojo Loco FC - Fantomas FBC 0:13

81e minuut.
Zielonka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Montenegro komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Lugachov speelt de bal door. Aliyiv probeert naar een medespeler te passen. Daar is Krička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krička draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Valle de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ojo Loco FC - Fantomas FBC 0:14

84e minuut.
Bolognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugachov onderschept slim de pass. Lugachov speelt de bal door. Krička rent richting de bal. Krička haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Aliyiv heeft problemen om de bal te vangen. Aliyiv probeert naar een medespeler te passen. Krička bereikt de bal nog maar net als eerste. Krička schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ojo Loco FC - Fantomas FBC 0:15

89e minuut.
Klungelig pakt Aliyiv de bal. Inworp. Magallanes met de inworp. Krička rent richting de bal. Krička haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ojo Loco FC 86%, Fantomas FBC 14%.
Ojo Loco FC - Fantomas FBC 0:15