Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VIRGEN DEL CARMEN FC Team Locuaz
Normal Tactiek Random
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 36.5
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Haikalis is nu in balbezit. Haikalis geeft een hoge lob. Moretti rent richting de bal. Moretti schiet op doel. Montero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRGEN DEL CARMEN FC - Team Locuaz 0:1

16e minuut.
Alayza rent richting de bal. Alayza geeft een hoge lob. Fodrowski kopt de bal weg. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Haikalis kopt de bal weg. Obando is nu in balbezit. Moretti verovert de bal door een tackle van achteren. Moretti haalt uit met een fantastische trap. Montero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRGEN DEL CARMEN FC - Team Locuaz 0:2

19e minuut.
Haikalis speelt de bal door. Anđus is nu in balbezit. Anđus passt de bal in één keer door. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gavilán heeft problemen om de bal te vangen. Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavilán is nu in balbezit. Fodrowski onderschept slim de pass. Fodrowski draait met de bal, schiet en ... Montero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Anđus speelt de bal door. Pihlamaa geeft een hoge lob. Obando kan de bal niet met de borst controleren. Moretti is nu in balbezit. Moretti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRGEN DEL CARMEN FC - Team Locuaz 0:3

27e minuut.
Rivarola met een sublieme pass. Revilla rent richting de bal. Revilla speelt de bal door. Fodrowski heeft problemen om de bal te vangen. Fodrowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Radojičić is nu in balbezit. Radojičić geeft een lange en hoge pass. Abugattás bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti onderschept slim de pass. Moretti met een sublieme pass. Montero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Luna passt de bal zonder na te denken. Haikalis rent richting de bal. Haikalis passt de bal zonder na te denken. Moretti is nu in balbezit. Moretti haalt uit met een fantastische trap. Montero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski rent richting de bal. Fodrowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Gavilán met een snelle inworp. Daar is Revilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fodrowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fodrowski krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Pihlamaa passt de bal zonder na te denken. Anđus speelt de bal door. Moretti rent richting de bal. Moretti schiet op doel. Obando probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRGEN DEL CARMEN FC 66%, Team Locuaz 34%.
VIRGEN DEL CARMEN FC - Team Locuaz 0:3

46e minuut.
Fodrowski is nu in balbezit. Fodrowski passt de bal zonder na te denken. Haikalis geeft een hoge lob. Moretti rent richting de bal. Moretti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Obando kan de bal niet met de borst controleren. Haikalis rent richting de bal. Haikalis probeert naar een medespeler te passen. Fodrowski rent richting de bal. Fodrowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Haikalis met een sublieme pass. Moretti is nu in balbezit. Moretti probeert naar een medespeler te passen. Fodrowski is nu in balbezit. Fodrowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Radojičić onderschept slim de pass. Radojičić geeft de bal voor. Anđus bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđus geeft een lange en hoge pass. Fodrowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Revilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Haikalis onderschept slim de pass. Haikalis geeft de bal voor. Klungelig pakt Moretti de bal. Moretti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Alayza is nu in balbezit. Alayza geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vigil de bal. Anđus is nu in balbezit. Anđus geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRGEN DEL CARMEN FC - Team Locuaz 0:4

70e minuut.
Moretti passt de bal met de wreef. Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski probeert naar een medespeler te passen. Moretti is nu in balbezit. Moretti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRGEN DEL CARMEN FC - Team Locuaz 0:5

77e minuut.
Obando geeft de bal voor. Inworp. Anđus met de inworp. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti draait met de bal, schiet en ... Montero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Rivarola met een snelle inworp. Klungelig pakt Revilla de bal. Revilla probeert naar een medespeler te passen. Fodrowski rent richting de bal. Fodrowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Alayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Alayza probeert naar een medespeler te passen. Revilla heeft problemen om de bal te vangen. Fodrowski is nu in balbezit. Fodrowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Haikalis kopt de bal weg. Anđus is nu in balbezit. Anđus geeft een hoge lob. Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VIRGEN DEL CARMEN FC - Team Locuaz 0:6

86e minuut.
Haikalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Haikalis passt de bal zonder na te denken. Gavilán is nu in balbezit. Fodrowski onderschept slim de pass. Fodrowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Haikalis speelt de bal door. Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gavilán. Gavilán krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRGEN DEL CARMEN FC 84%, Team Locuaz 16%.
VIRGEN DEL CARMEN FC - Team Locuaz 0:6