Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lanús R.C.B.
rombo Tactiek 352jv2
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Bacigalupo verovert de bal door een tackle van achteren. Bacigalupo passt de bal in één keer door. Motyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyliński haalt uit met een fantastische trap. Albán maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Albán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaviria verovert de bal door een tackle van achteren. Gaviria probeert naar een medespeler te passen. Falconí bereikt de bal nog maar net als eerste. Falconí haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Falconí is nu in balbezit. Leguía onderschept slim de pass. Leguía geeft een hoge lob. Bacigalupo rent richting de bal. Bacigalupo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mazzini niet meer kan verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lanús 53%, R.C.B. 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lanús - R.C.B. 0:0

48e minuut.
Leguía met een snelle inworp. Huertas geeft de bal voor. Bacigalupo kopt de bal weg. Motyliński is nu in balbezit. Motyliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Leguía rent richting de bal. Falconí onderschept slim de pass. Apaza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Falconí wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

64e minuut.
Falconí bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguía onderschept slim de pass. Leguía geeft de bal voor. Bacigalupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacigalupo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Apaza met de inworp. Daar is Leguía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leguía speelt de bal door. Reynoso is nu in balbezit. Reynoso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Leguía onderschept slim de pass. Leguía probeert naar een medespeler te passen. Reynoso rent richting de bal. Reynoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanús - R.C.B. 1:0

80e minuut.
Albán rent richting de bal. Huertas bereikt de bal nog maar net als eerste. Huertas passt de bal in één keer door. Motyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lanús - R.C.B. 1:1

85e minuut.
Falconí is nu in balbezit. Leguía verovert de bal door een tackle van achteren. Leguía passt de bal met de wreef. Albán bereikt de bal nog maar net als eerste. Albán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lanús 66%, R.C.B. 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lanús - R.C.B. 1:1