Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Originales Goleadores SPORT FE
nueva Tactiek 2X10
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 43.8
very good Schieten solid
very good Passen average
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Vočadlo geeft de bal voor. Frondizi rent richting de bal. Anh Tài onderschept slim de pass. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. Padilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - SPORT FE 1:0

13e minuut.
Vočadlo geeft de bal voor. Knotowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài draait met de bal, schiet en ... Padilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - SPORT FE 2:0

15e minuut.
Chiarini probeert naar een medespeler te passen. Arnao rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Knotowski. Knotowski krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Kresta rent richting de bal. Dorey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorey probeert naar een medespeler te passen. Kresta rent richting de bal. Kresta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kresta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresta passt de bal zonder na te denken. Dorey rent richting de bal. Dorey schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - SPORT FE 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Originales Goleadores 39%, SPORT FE 61%.
Los Originales Goleadores - SPORT FE 3:0

61e minuut.
Dorey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorey passt de bal met de wreef. Frondizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. Padilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Knotowski onderschept slim de pass. Knotowski geeft een lange en hoge pass. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. Padilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - SPORT FE 4:0

76e minuut.
Knotowski probeert naar een medespeler te passen. Anh Tài rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chiarini. Chiarini krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Knotowski is nu in balbezit. Arnao begaat een overtreding. Knotowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Knotowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Zumaeta de bal. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. Padilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Zumaeta geeft een lange en hoge pass. Knotowski is nu in balbezit. Met opzet legt Quevedo zijn tegenspeler op de grond. Quevedo krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Arnao is nu in balbezit. Stawicki rent richting de bal. Stawicki passt de bal in één keer door. Paşaoğlu rent richting de bal. Paşaoğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Marydziński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Originales Goleadores 50%, SPORT FE 50%.
Los Originales Goleadores - SPORT FE 4:0