Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LIMA CAMPEON JhonyGaelaU
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
11 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 21.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Campolo is nu in balbezit. Cedrón verovert de bal door een tackle van achteren. Cedrón passt de bal met de wreef. Briones rent richting de bal. Briones schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Briones rent richting de bal. Apaza begaat een overtreding. Briones is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Quispe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Briones springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Barreto heeft problemen om de bal te vangen. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto onderschept slim de pass. Barreto schiet op doel. Araujo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Campolo rent richting de bal. Ternero onderschept slim de pass. Ternero probeert naar een medespeler te passen. Briones rent richting de bal. Briones schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pinglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe verovert de bal door een tackle van achteren. Quispe speelt de bal door. Briones is nu in balbezit. Briones schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ternero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ternero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Campolo rent richting de bal. Ternero verovert de bal door een tackle van achteren. Pinglo begaat een overtreding. Pinglo krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Castañeda geeft een hoge lob. Varela rent richting de bal. Barreto verovert de bal door een tackle van achteren. Barreto draait met de bal, schiet en ... Rengifo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LIMA CAMPEON - JhonyGaelaU 0:1

36e minuut.
Campolo met een sublieme pass. Deza bereikt de bal nog maar net als eerste. Deza met een sublieme pass. Barreto rent richting de bal. Barreto haalt uit met een fantastische trap. Araujo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LIMA CAMPEON - JhonyGaelaU 0:2

42e minuut.
Deza rent richting de bal. Deza probeert naar een medespeler te passen. Quispe rent richting de bal. Barreto onderschept slim de pass. Barreto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIMA CAMPEON 57%, JhonyGaelaU 43%.
LIMA CAMPEON - JhonyGaelaU 0:2

58e minuut.
Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Deza is nu in balbezit. Quispe is nu in balbezit. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Castañeda kopt de bal weg. Deza rent richting de bal. Deza speelt de bal door. Barreto rent richting de bal. Barreto schiet op doel. Araujo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIMA CAMPEON 73%, JhonyGaelaU 27%.
LIMA CAMPEON - JhonyGaelaU 0:2