Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JhonyGaelaU LIMA CAMPEON
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Castañeda kan de bal niet met de borst controleren. Rivera rent richting de bal. Rivera passt de bal zonder na te denken. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Cardozo trapt de bal weg van het doel. Deza bereikt de bal nog maar net als eerste. Deza passt de bal met de wreef. Barreto rent richting de bal. Barreto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Portocarrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Campolo onderschept slim de pass. Campolo geeft een lange en hoge pass. Barreto rent richting de bal. Barreto schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Castañeda rent richting de bal. Castañeda probeert naar een medespeler te passen. Giraldo is nu in balbezit. Barreto verovert de bal door een tackle van achteren. Barreto draait met de bal, schiet en ... Araujo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JhonyGaelaU 56%, LIMA CAMPEON 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JhonyGaelaU - LIMA CAMPEON 0:0

49e minuut.
Ternero passt de bal zonder na te denken. Briones is nu in balbezit. Briones draait met de bal, schiet en ... Altamirano probeert de bal aan de voet te houden. Cardozo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JhonyGaelaU - LIMA CAMPEON 0:1

60e minuut.
Portocarrero met een sublieme pass. Briones is nu in balbezit. Apaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Briones onderschept slim de pass. Briones haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JhonyGaelaU - LIMA CAMPEON 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JhonyGaelaU 60%, LIMA CAMPEON 40%.
JhonyGaelaU - LIMA CAMPEON 0:2