Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sentinels FC. DEFENSOR_23
Normal Tactiek superdefensivo
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 15.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle passt de bal zonder na te denken. Laos bereikt de bal nog maar net als eerste. Laos schiet op doel. Bellido probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Inworp. Meza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela geeft een lange en hoge pass. Laos krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Halik kopt de bal weg. Gandolfo rent richting de bal. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandolfo verovert de bal door een tackle van achteren. Gandolfo haalt uit met een fantastische trap. Vidalón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega geeft de bal voor. Daar is Laos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sentinels - FC. DEFENSOR_23 0:1

43e minuut.
Daar is Tenorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laos is nu in balbezit. Tenorio is nu in balbezit. Laos onderschept slim de pass. Laos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sentinels 67%, FC. DEFENSOR_23 33%.
FC Sentinels - FC. DEFENSOR_23 0:1

62e minuut.
Meza is nu in balbezit. Falcón verovert de bal door een tackle van achteren. Falcón geeft een lange en hoge pass. Vivanco is nu in balbezit. Vivanco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Huarcaya met een harde bal richting middenveld. Espinoza is nu in balbezit. López onderschept slim de pass. López draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza geeft een lange en hoge pass. Bellido probeert de bal aan de voet te houden. Laos bereikt de bal nog maar net als eerste. Laos schiet op doel. Vidalón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Reyna rent richting de bal. Reyna geeft een hoge lob. Halik geeft een lange en hoge pass. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Vivanco geeft een hoge lob. Huarcaya speelt de bal door. Tenorio kopt de bal weg. Falcón probeert de bal met de borst te controleren. Falcón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Sentinels - FC. DEFENSOR_23 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sentinels 70%, FC. DEFENSOR_23 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Sentinels - FC. DEFENSOR_23 1:1