Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calangofc JhonyGaelaU
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 21.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Borda is nu in balbezit. Castañeda verovert de bal door een tackle van achteren. Castañeda met een sublieme pass. Barreto is nu in balbezit. Barreto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Barreto speelt de bal door. Deza is nu in balbezit. Deza schiet op doel. Biachi probeert de bal aan de voet te houden. Fontela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pinglo kopt de bal weg. Bustillos is nu in balbezit. Arriaga rent richting de bal. Arriaga haalt uit met een fantastische trap. Cardozo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calangofc - JhonyGaelaU 1:0

23e minuut.
Arriaga met een sublieme pass. Carrario met een sublieme pass. Deza probeert de bal met de borst te controleren. Borda rent richting de bal. Borda geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Arriaga met een sublieme pass. Velarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrario bereikt de bal nog maar net als eerste. Velarde verovert de bal door een tackle van achteren. Velarde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Galdós passt de bal met de wreef. Barreto is nu in balbezit. Biachi rent richting de bal. Barreto verovert de bal door een tackle van achteren. Barreto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Rivera probeert de bal aan de voet te houden. Cubillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillas probeert naar een medespeler te passen. Bustillos is nu in balbezit. Bustillos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calangofc 42%, JhonyGaelaU 58%.
Calangofc - JhonyGaelaU 1:0

52e minuut.
Cabrejos rent richting de bal. Cabrejos passt de bal zonder na te denken. Arriaga is nu in balbezit. Bustillos is nu in balbezit. Bustillos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kobayashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobayashi geeft de bal voor. Cubillas kopt de bal weg. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Velarde is nu in balbezit. Carrario begaat een overtreding. Velarde is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Velarde met een snel genomen vrije trap. Bustillos rent richting de bal. Bustillos haalt uit met een fantastische trap. Cardozo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calangofc - JhonyGaelaU 2:0

64e minuut.
Inworp. Cabrejos met een snelle inworp. Velarde rent richting de bal. Deza onderschept slim de pass. Deza geeft de bal voor. Fontela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Rivera de bal onder controle te krijgen. Cubillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera begaat een overtreding. Rivera krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Galdós passt de bal zonder na te denken. Biachi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deza. Deza krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Ojeda is nu in balbezit. Borda is nu in balbezit. Borda passt de bal zonder na te denken. Bustillos is nu in balbezit. Bustillos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Carrario passt de bal zonder na te denken. Galdós is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Menotti. Menotti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calangofc 35%, JhonyGaelaU 65%.
Calangofc - JhonyGaelaU 2:0