Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
neisser1234 FC Sentinels
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Espinoza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bellido de bal. Estrada is nu in balbezit. Valdivia is nu in balbezit. Valdivia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Cominges verovert de bal door een tackle van achteren. Valdivia is nu in balbezit. Valdivia passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Silva de bal. Silva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
neisser1234 - FC Sentinels 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: neisser1234 26%, FC Sentinels 74%.
neisser1234 - FC Sentinels 1:0

47e minuut.
Yáñez speelt de bal door. Valdivia rent richting de bal. Valdivia probeert naar een medespeler te passen. Silva rent richting de bal. Silva schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carmona met een snelle inworp. Estrada rent richting de bal. Valdivia verovert de bal door een tackle van achteren. Valdivia geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Vivanco de bal onder controle te krijgen. Bresani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresani speelt de bal door. Caicedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caicedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Yáñez rent richting de bal. Caicedo verovert de bal door een tackle van achteren. Caicedo met een sublieme pass. Daar is Cárdenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cárdenas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Cárdenas kopt de bal weg. Falcón heeft problemen om de bal te vangen. Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón onderschept slim de pass. Falcón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valle Riestra met een harde bal richting middenveld. Magallanes kopt de bal weg. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva haalt uit met een fantastische trap. Vidalón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: neisser1234 47%, FC Sentinels 53%.
neisser1234 - FC Sentinels 1:0