Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
neisser1234 FC. DEFENSOR_23
Normal Tactiek superdefensivo
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 14.9
weak Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
Cominges is nu in balbezit. Cominges geeft de bal voor. Laos rent richting de bal. Silva onderschept slim de pass. Silva draait met de bal, schiet en ... Huarcaya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Ortega rent richting de bal. Bresani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ortega is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Halik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ortega is nu in balbezit. Ortega schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Silva is nu in balbezit. Llanos geeft een hoge lob. Montesinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
López probeert naar een medespeler te passen. Laos is nu in balbezit. Ortega is nu in balbezit. Ortega schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: neisser1234 55%, FC. DEFENSOR_23 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
neisser1234 - FC. DEFENSOR_23 0:0

51e minuut.
Díaz passt de bal zonder na te denken. Laos bereikt de bal nog maar net als eerste. Laos met een sublieme pass. Silva rent richting de bal. Silva haalt uit met een fantastische trap. Huarcaya bokst de bal weg.

59e minuut.
Llanos is nu in balbezit. Varela geeft de bal voor. Laos kopt de bal weg. Ortega rent richting de bal. Ortega draait met de bal, schiet en ... Valle Riestra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Valdivia is nu in balbezit. Valdivia geeft de bal voor. Silva is nu in balbezit. Silva schiet op doel. Huarcaya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
neisser1234 - FC. DEFENSOR_23 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: neisser1234 55%, FC. DEFENSOR_23 45%.
neisser1234 - FC. DEFENSOR_23 1:0