Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sentinels León de Haunuco
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Espinoza rent richting de bal. Barrera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Espinoza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Espinoza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Caicedo is nu in balbezit. Caicedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sentinels - León de Haunuco 1:0

4e minuut.
Delgado probeert naar een medespeler te passen. Espinoza rent richting de bal. Barrera maakt een afschuwelijke overtreding. Barrera krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Espinoza raakt geblesseerd tijdens het duel. Espinoza met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Urteaga de bal. Ferrero is nu in balbezit. Caicedo verovert de bal door een tackle van achteren. Caicedo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Parodi de bal. Cárdenas is nu in balbezit. Parodi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parodi krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Estrada geeft een lange en hoge pass. Cassaretto is nu in balbezit. Cassaretto met een sublieme pass. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera haalt uit met een fantastische trap. Vidalón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barrera moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Barrera kan niet meer verder spelen. Bolaños komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sentinels 63%, León de Haunuco 37%.
FC Sentinels - León de Haunuco 1:0

48e minuut.
Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado geeft de bal voor. Caicedo kopt de bal weg. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bolaños onderschept slim de pass. Bolaños passt de bal in één keer door. Reyna rent richting de bal. Villarán onderschept slim de pass. Villarán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Sentinels - León de Haunuco 1:1

75e minuut.
Alcázar verovert de bal door een tackle van achteren. Alcázar met een sublieme pass. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños draait met de bal, schiet en ... Vidalón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sentinels - León de Haunuco 1:2

77e minuut.
Costa geeft een hoge lob. Villarán is nu in balbezit. Daar is Bolaños, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolaños schiet op doel. Vidalón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sentinels - León de Haunuco 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sentinels 51%, León de Haunuco 49%.
FC Sentinels - León de Haunuco 1:3