Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calangofc León de Haunuco
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Alayza trapt de bal weg van het doel. Borda kopt de bal weg. Daar is Arriaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bustillos rent richting de bal. Bustillos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ojeda geeft een hoge lob. Daar is Barrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borda is nu in balbezit. Barrera onderschept slim de pass. Barrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Calangofc - León de Haunuco 0:1

15e minuut.
Inworp. Borda met een snelle inworp. Barrera speelt de bal door. Villarán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Huertas onderschept slim de pass. Huertas passt de bal in één keer door. Villarán is nu in balbezit. Villarán haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Biachi de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Corcuera geeft een hoge lob. Daar is Huertas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga schiet op doel. Alayza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calangofc 47%, León de Haunuco 53%.
Calangofc - León de Haunuco 0:1

57e minuut.
Alayza met een harde bal richting middenveld. Velarde rent richting de bal. Velarde passt de bal met de wreef. Bustillos heeft problemen om de bal te vangen. Bustillos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Calangofc - León de Haunuco 1:1

74e minuut.
Daar is Huertas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bustillos rent richting de bal. Bustillos passt de bal zonder na te denken. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Calangofc - León de Haunuco 2:1

77e minuut.
Barrera speelt de bal door. Villarán is nu in balbezit. Menotti begaat een overtreding. Menotti krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda geeft een hoge lob. Menotti kopt de bal weg. Klungelig pakt Barrera de bal. Barrera draait met de bal, schiet en ... Fontela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calangofc 33%, León de Haunuco 67%.
Calangofc - León de Haunuco 2:1