Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sentinels LIMA CAMPEON
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Tenorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenorio probeert naar een medespeler te passen. Varela is nu in balbezit. Falcón onderschept slim de pass. Falcón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Falcón rent richting de bal. Falcón geeft de bal voor. Quispe onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Falcón neemt de hoekschop. Araujo bokst de bal weg.

15e minuut.
Daar is Tenorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ternero rent richting de bal. Ternero probeert naar een medespeler te passen. Briones is nu in balbezit. Briones draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Delgado geeft de bal voor. Cárdenas kopt de bal weg. Varela is nu in balbezit. Falcón onderschept slim de pass. Falcón haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sentinels - LIMA CAMPEON 1:0

34e minuut.
Briones onderschept slim de pass. Briones heeft problemen om de bal te vangen. Reyna is nu in balbezit. Briones onderschept slim de pass. Briones haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vidalón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Vidalón speelt de bal door. Quispe kopt de bal weg. Guevara geeft een hoge lob. Briones maakt een snoekduik en kopt de bal. Vidalón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Sentinels - LIMA CAMPEON 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sentinels 62%, LIMA CAMPEON 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Sentinels - LIMA CAMPEON 1:1

52e minuut.
Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón onderschept slim de pass. Quispe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quispe krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Varela speelt de bal door. Klungelig pakt Cárdenas de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guevara. Guevara krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sentinels 52%, LIMA CAMPEON 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Sentinels - LIMA CAMPEON 1:1