Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sentinels Libertad F.C.
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 21.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Sotil is nu in balbezit. Sotil passt de bal in één keer door. Jáuregui rent richting de bal. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui passt de bal zonder na te denken. Sotil is nu in balbezit. Jáuregui rent richting de bal. Jáuregui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sentinels - Libertad F.C. 0:1

25e minuut.
Daar is Caicedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez geeft een hoge lob. Jáuregui is nu in balbezit. Jáuregui schiet op doel. Vidalón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Sueiro onderschept slim de pass. Sueiro geeft een hoge lob. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco schiet op doel. Reyna probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sentinels - Libertad F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sentinels 66%, Libertad F.C. 34%.
FC Sentinels - Libertad F.C. 0:2

47e minuut.
Cárdenas is nu in balbezit. Caicedo is nu in balbezit. Cárdenas rent richting de bal. Caicedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caicedo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Sueiro is nu in balbezit. Calle verovert de bal door een tackle van achteren. Calle met een sublieme pass. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Jáuregui onderschept slim de pass. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado passt de bal in één keer door. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Jáuregui probeert naar een medespeler te passen. Vivanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco verovert de bal door een tackle van achteren. Vivanco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sentinels 64%, Libertad F.C. 36%.
FC Sentinels - Libertad F.C. 0:2