Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 21:33
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: Buddha Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6926
Ugaban Screwball
352 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 25.4
average Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Enyeama is nu in balbezit. Folorunsho is nu in balbezit. Enyeama rent richting de bal. Folorunsho bereikt de bal nog maar net als eerste. Folorunsho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mbong bereikt de bal nog maar net als eerste. Paydaş verovert de bal door een tackle van achteren. Okumuş is nu in balbezit. Okumuş schiet op doel. Stephen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ugaban - Screwball 1:0

29e minuut.
Folorunsho bereikt de bal nog maar net als eerste. Iheanacho is nu in balbezit. Folorunsho onderschept slim de pass. Folorunsho haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Uche de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Folorunsho rent richting de bal. Ezenwa rent richting de bal. Folorunsho verovert de bal door een tackle van achteren. Folorunsho schiet op doel. Siwak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ugaban - Screwball 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ugaban 58%, Screwball 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ugaban - Screwball 1:1

47e minuut.
Folorunsho rent richting de bal. Iheanacho rent richting de bal. Folorunsho onderschept slim de pass. Folorunsho haalt uit met een fantastische trap. Siwak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Uche is nu in balbezit. Uche geeft de bal voor. Paal!

51e minuut.
Dosu is nu in balbezit. Enyeama verovert de bal door een tackle van achteren. Enyeama probeert naar een medespeler te passen. Folorunsho bereikt de bal nog maar net als eerste. Folorunsho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ugaban - Screwball 1:2

53e minuut.
Enyeama bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyeama passt de bal zonder na te denken. Folorunsho rent richting de bal. Folorunsho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ugaban - Screwball 1:3

55e minuut.
Iheanacho probeert naar een medespeler te passen. Dosu rent richting de bal. Dosu passt de bal zonder na te denken. Okumuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Okumuş schiet op doel. Paal! Paydaş rent richting de bal. Paydaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ugaban - Screwball 2:3

64e minuut.
Ajide is nu in balbezit. Ajide geeft de bal voor. Folorunsho probeert de bal aan de voet te houden. Igwe is nu in balbezit. Igwe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Dosu rent richting de bal. Etafia verovert de bal door een tackle van achteren. Etafia speelt de bal door. Igwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Igwe haalt uit met een fantastische trap. Paal! Siwak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Klungelig pakt Pyziak de bal. Igwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Folorunsho rent richting de bal. Igwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Igwe draait met de bal, schiet en ... Paal! Siwak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ugaban 63%, Screwball 37%.
Ugaban - Screwball 2:3