Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
leed united SIVAN STAR
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Ijaya met een sublieme pass. Afolabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Casmir zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Casmir naar de kleedkamers voor een vroege douche.

24e minuut.
Ijeh geeft een hoge lob. Johnson controleert de bal met de borst. Johnson geeft de bal voor. Aghahowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghahowa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Anonam geeft de bal voor. Inworp. Wahab met een snelle inworp. Pascal is nu in balbezit. Pascal passt de bal zonder na te denken. Bale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aghahowa is nu in balbezit. Aghahowa schiet op doel. Bale werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
leed united - SIVAN STAR 0:1

42e minuut.
Wahab probeert de bal met de borst te controleren. Wahab geeft een hoge lob. Afolabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeigbo onderschept slim de pass. Zeigbo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Enakarhire trapt de bal weg van het doel. Ijaya kopt de bal weg. Aiyenugba is nu in balbezit. Zeigbo rent richting de bal. Zeigbo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
leed united - SIVAN STAR 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leed united 54%, SIVAN STAR 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
leed united - SIVAN STAR 1:1

51e minuut.
Enakarhire trapt de bal weg. Ijaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijaya passt de bal met de wreef. Aghahowa rent richting de bal. Aghahowa draait met de bal, schiet en ... Bale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Ijaya geeft een lange en hoge pass. Ijoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijoh met een sublieme pass. Zeigbo rent richting de bal. Zeigbo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leed united 55%, SIVAN STAR 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
leed united - SIVAN STAR 1:1