Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SIVAN STAR Manchester unitedII
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 22.5
weak Schieten average
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Ndah met een sublieme pass. Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okereke. Okereke krijgt een gele kaart. Pascal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pascal komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Onyeogu trapt de bal weg. Baita kan de bal niet met de borst controleren. Ozuah speelt de bal door. Anosike is nu in balbezit. Anosike haalt uit met een fantastische trap. Onyeogu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

13e minuut.
Ozuah passt de bal in één keer door. Anosike bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndah rent richting de bal. Anosike onderschept slim de pass. Anosike draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ndah bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascal rent richting de bal. Ndah begaat een overtreding. Pascal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ozuah zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Stephen rent richting de bal. Johnson verovert de bal door een tackle van achteren. Johnson probeert naar een medespeler te passen. Anosike bereikt de bal nog maar net als eerste. Anosike draait met de bal, schiet en ... Onyeogu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

35e minuut.
Ozuah met een sublieme pass. Anosike rent richting de bal. Iroha verovert de bal door een tackle van achteren. Pascal verovert de bal door een tackle van achteren. Pascal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pascal rent richting de bal. Ndah is nu in balbezit. Ndah passt de bal zonder na te denken. Anosike is nu in balbezit. Anosike haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SIVAN STAR - Manchester unitedII 1:0

41e minuut.
Enakarhire met een harde bal richting middenveld. Nwachukwu kopt de bal weg. Baita rent richting de bal. Baita schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dosunmu de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SIVAN STAR 49%, Manchester unitedII 51%.
SIVAN STAR - Manchester unitedII 1:0

51e minuut.
Ehiorobo rent richting de bal. Ehiorobo geeft een hoge lob. Okereke rent richting de bal. Anosike verovert de bal door een tackle van achteren. Anosike schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ozuah probeert de bal met de borst te controleren. Ndah is nu in balbezit. Ndah geeft een hoge lob. Olofinjana rent richting de bal. Olofinjana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Aiyenugba probeert naar een medespeler te passen. Kanu rent richting de bal. Kanu speelt de bal door. Pascal is nu in balbezit. Pascal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SIVAN STAR 49%, Manchester unitedII 51%.
SIVAN STAR - Manchester unitedII 1:0