Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
essentrik fc blacklakes fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Okala speelt de bal door. Nnaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Nnaji passt de bal met de wreef. Udenkwor rent richting de bal. Udenkwor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
essentrik fc - blacklakes fc 1:0

13e minuut.
Oretan verovert de bal door een tackle van achteren. Oretan passt de bal zonder na te denken. Ayeni is nu in balbezit. Ayeni draait met de bal, schiet en ... Olabiyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
essentrik fc - blacklakes fc 1:1

14e minuut.
Semitoje met een sublieme pass. Udenkwor is nu in balbezit. Udenkwor passt de bal met de wreef. Emigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Emigo geeft een hoge lob. Abana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Taiwo rent richting de bal. Taiwo passt de bal met de wreef. Udenkwor is nu in balbezit. Semitoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Semitoje haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ebiede trapt de bal weg. Semitoje kopt de bal weg. Udenkwor is nu in balbezit. Udenkwor schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ojo trapt de bal weg van het doel. Mbong kopt de bal weg. Ayeni rent richting de bal. Ayeni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: essentrik fc 52%, blacklakes fc 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
essentrik fc - blacklakes fc 1:1

55e minuut.
Oretan met een snelle inworp. Mbong is nu in balbezit. Okoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbong verovert de bal door een tackle van achteren. Mbong geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Iyodo is nu in balbezit. Oretan onderschept slim de pass. Oretan speelt de bal door. Ayeni rent richting de bal. Ayeni haalt uit met een fantastische trap. Olabiyi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
essentrik fc - blacklakes fc 1:2

65e minuut.
Iyodo rent richting de bal. Oretan begaat een overtreding. Iyodo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iyodo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Udenkwor rent richting de bal. Udenkwor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Okoye met een sublieme pass. Apam bereikt de bal nog maar net als eerste. Apam passt de bal zonder na te denken. Okoye rent richting de bal. Okoye geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Okoye rent richting de bal. Nwordu onderschept slim de pass. Nwordu speelt de bal door. Ayeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayeni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: essentrik fc 62%, blacklakes fc 38%.
essentrik fc - blacklakes fc 1:2