Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
spatarn fc ridofc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Osueke geeft een hoge lob. Okoronkwo kopt de bal weg. Mohammed is nu in balbezit. Nworgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nworgu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Baba de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spatarn fc - ridofc 0:1

9e minuut.
Ogbeche onderschept slim de pass. Okereke rent richting de bal. Ogbeche tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ogbeche krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Agoye is nu in balbezit. Udenkwor met een sublieme pass. Ogbeche probeert naar een medespeler te passen. Okala bereikt de bal nog maar net als eerste. Okala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spatarn fc 56%, ridofc 44%.
spatarn fc - ridofc 0:1

51e minuut.
Edusei rent richting de bal. Obianika rent richting de bal. Obianika geeft de bal voor. Mohammed is nu in balbezit. Mohammed schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Okoronkwo met een snelle inworp. Udenkwor geeft een hoge lob. Mohammed is nu in balbezit. Mohammed schiet op doel. Uzoma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
spatarn fc - ridofc 0:2

57e minuut.
Udenkwor bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbeche bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbeche met een sublieme pass. Edusei rent richting de bal. Edusei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Osueke met de inworp. Ogbeche is nu in balbezit. Ogbeche geeft een lange en hoge pass. Edusei is nu in balbezit. Edusei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Shuaibu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osueke verovert de bal door een tackle van achteren. Osueke passt de bal in één keer door. Mohammed is nu in balbezit. Mohammed schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
spatarn fc - ridofc 0:3

81e minuut.
West is nu in balbezit. West geeft een lange en hoge pass. Ohaegbu kopt de bal weg. Klungelig pakt Mohammed de bal. Mohammed schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spatarn fc 44%, ridofc 56%.
spatarn fc - ridofc 0:3