Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mighty Blaster balance academy
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 15
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Bale geeft de bal voor. Ozuah rent richting de bal. Ufele onderschept slim de pass. Ufele schiet op doel. Daar is Dosu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Famewo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Idahor geeft een lange en hoge pass. Rufai is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rufai geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Enyeama kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Enyeama rent richting de bal. Enyeama passt de bal in één keer door. Baba rent richting de bal. Ayegbeni is nu in balbezit. Ayegbeni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Idahor geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dosu de bal. Ayegbeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayegbeni schiet op doel. Famewo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mighty Blaster - balance academy 0:1

23e minuut.
Ihebulu onderschept slim de pass. Ihebulu geeft de bal voor. Egere bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiyenugba bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiyenugba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Dosunmu de bal. Rufai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosunmu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rufai wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

44e minuut.
Dosunmu probeert de bal met de borst te controleren. Dosunmu geeft een lange en hoge pass. Fasindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiyenugba onderschept slim de pass. Aiyenugba schiet op doel. Bobolayefa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mighty Blaster 63%, balance academy 37%.
Mighty Blaster - balance academy 0:1

47e minuut.
Ozuah is nu in balbezit. Ufele onderschept slim de pass. Ufele met een sublieme pass. Ayegbeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayegbeni schiet op doel. Famewo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Baba rent richting de bal. Baba haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Akanji de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ufele geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Afolabi kopt de bal weg. Baba heeft problemen om de bal te vangen. Ihebulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baba onderschept slim de pass. Baba passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mighty Blaster 57%, balance academy 43%.
Mighty Blaster - balance academy 0:1