Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
D-Gr8s ridofc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Okoronkwo met een sublieme pass. Eboh bereikt de bal nog maar net als eerste. Eboh met een sublieme pass. Nworgu rent richting de bal. Nworgu draait met de bal, schiet en ... Paal!

18e minuut.
Kondaponi haalt uit met een fantastische trap. Ajaero kopt de bal weg. Klungelig pakt Okoronkwo de bal. Kondaponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondaponi schiet op doel. Paal! Stephen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

20e minuut.
Ohaegbu rent richting de bal. Umar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ohaegbu. Ohaegbu krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Stephen trapt de bal weg. Klungelig pakt Kanu de bal. Shuaibu probeert naar een medespeler te passen. Mohammed bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohammed haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Akabuogu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shuaibu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Udenkwor is nu in balbezit. Udenkwor geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kondaponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Udenkwor speelt de bal door. Umar is nu in balbezit. Umar geeft een hoge lob. Monye krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
D-Gr8s - ridofc 1:0

44e minuut.
Daar is Okoronkwo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okoronkwo passt de bal in één keer door. Eboh is nu in balbezit. Eboh geeft een hoge lob. Daar is Zeigbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mbong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mohammed is nu in balbezit. Mohammed haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
D-Gr8s - ridofc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D-Gr8s 40%, ridofc 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
D-Gr8s - ridofc 1:1

48e minuut.
Kanu met een sublieme pass. Mohammed bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeigbo rent richting de bal. Mohammed onderschept slim de pass. Mohammed draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Obianika geeft een lange en hoge pass. Shuaibu kopt de bal weg. Klungelig pakt Zeigbo de bal. Mohammed rent richting de bal. Mohammed haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Olufemi met de inworp. Atuegbu is nu in balbezit. Atuegbu met een sublieme pass. Monye is nu in balbezit. Monye haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Atuegbu passt de bal in één keer door. Kondaponi is nu in balbezit. Kondaponi probeert naar een medespeler te passen. Monye bereikt de bal nog maar net als eerste. Monye haalt uit met een fantastische trap. Stephen bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Shuaibu probeert naar een medespeler te passen. Umar rent richting de bal. Umar passt de bal met de wreef. Monye is nu in balbezit. Monye haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D-Gr8s 38%, ridofc 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
D-Gr8s - ridofc 1:1