Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pinking3 spatarn fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Agbo is nu in balbezit. Agoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Agoye probeert naar een medespeler te passen. Edusei heeft problemen om de bal te vangen. Edusei schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
pinking3 - spatarn fc 0:1

10e minuut.
Ayinde raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shaaka komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Sule rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Emenalo. Sule is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sule zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sunday springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Edusei rent richting de bal. Okala is nu in balbezit. Edusei bereikt de bal nog maar net als eerste. Okala is nu in balbezit. Okala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pinking3 - spatarn fc 0:2

39e minuut.
Edusei bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekeh legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Edusei is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ekeh speelt de bal door. Okala legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pinking3 54%, spatarn fc 46%.
pinking3 - spatarn fc 0:2

48e minuut.
Oparaku speelt de bal door. Babalade bereikt de bal nog maar net als eerste. Edusei verovert de bal door een tackle van achteren. Okala is nu in balbezit. Okala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pinking3 - spatarn fc 0:3

53e minuut.
Oparaku rent richting de bal. Oparaku geeft een hoge lob. Babalade is nu in balbezit. Babalade passt de bal zonder na te denken. Semitoje heeft problemen om de bal te vangen. Uzoma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
West speelt de bal door. Edusei rent richting de bal. Okala rent richting de bal. Edusei rent richting de bal. Edusei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pinking3 44%, spatarn fc 56%.
pinking3 - spatarn fc 0:3