Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
spatarn fc D-Gr8s
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Olugbodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olugbodi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Okala de bal. Atuegbu rent richting de bal. Atuegbu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Uzoma met een harde bal richting middenveld. Okala kopt de bal weg. Agali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Edusei rent richting de bal. Edusei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Eromoigbe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kanu is nu in balbezit. Kanu passt de bal in één keer door. Monye rent richting de bal. Monye draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kanu onderschept slim de pass. Emenalo is nu in balbezit. Emenalo speelt de bal door. West bereikt de bal nog maar net als eerste. West geeft een hoge lob. Mbong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Okala draait met de bal, schiet en ... Edusei springt en kopt de bal. Agoye kopt de bal weg. Okala rent richting de bal. Okala draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
spatarn fc - D-Gr8s 1:0

28e minuut.
Ogbeche probeert naar een medespeler te passen. Atuegbu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Agoye. Agoye krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Olufemi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ezeji komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spatarn fc 37%, D-Gr8s 63%.
spatarn fc - D-Gr8s 1:0

48e minuut.
Emenalo geeft een hoge lob. Agali is nu in balbezit. Agali passt de bal met de wreef. Edusei bereikt de bal nog maar net als eerste. Edusei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ogbeche geeft de bal voor. Akabuogu is nu in balbezit. Kanu is nu in balbezit. Okala bereikt de bal nog maar net als eerste. Okala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro passt de bal in één keer door. Monye rent richting de bal. Monye haalt uit met een fantastische trap. Uzoma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
spatarn fc - D-Gr8s 1:1

90e minuut.
Emenalo rent richting de bal. Emenalo geeft een hoge lob. Okoro heeft problemen om de bal te vangen. Monye is nu in balbezit. Monye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
spatarn fc - D-Gr8s 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spatarn fc 60%, D-Gr8s 40%.
spatarn fc - D-Gr8s 1:2