Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
D-Gr8s spatarn fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Atuegbu kopt de bal weg. Ogbeche is nu in balbezit. Okoro is nu in balbezit. Monye rent richting de bal. Monye draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Akabuogu geeft de bal voor. Ogbeche kopt de bal weg. Daar is Atuegbu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okala is nu in balbezit. Okala haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
D-Gr8s - spatarn fc 0:1

39e minuut.
Kanu kopt de bal weg. Baba controleert de bal met de borst. Monye tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Monye krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Ogbeche verovert de bal door een tackle van achteren. Ogbeche passt de bal met de wreef. Emenalo is nu in balbezit. Monye rent richting de bal. Monye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
D-Gr8s - spatarn fc 1:1

45e minuut.
Agoye verovert de bal door een tackle van achteren. Agoye passt de bal zonder na te denken. Edusei is nu in balbezit. Edusei haalt uit met een fantastische trap. Mbong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
D-Gr8s - spatarn fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D-Gr8s 44%, spatarn fc 56%.
D-Gr8s - spatarn fc 1:2

51e minuut.
Olugbodi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Okoro is nu in balbezit. Monye rent richting de bal. Okoro is nu in balbezit. Okoro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Olugbodi verovert de bal door een tackle van achteren. Okoro onderschept slim de pass. Okoro passt de bal met de wreef. Monye is nu in balbezit. Monye schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D-Gr8s 35%, spatarn fc 65%.
D-Gr8s - spatarn fc 1:2