Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ridofc pinking3
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Ohaegbu rent richting de bal. Oparaku onderschept slim de pass. Oparaku probeert naar een medespeler te passen. Sunday bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunday schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Oparaku verovert de bal door een tackle van achteren. Oparaku passt de bal in één keer door. Babalade speelt de bal door. Sunday bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunday haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sunday is nu in balbezit. Sunday haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Shuaibu probeert naar een medespeler te passen. Mohammed heeft problemen om de bal te vangen. Babalade is nu in balbezit. Mohammed verovert de bal door een tackle van achteren. Mohammed haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Nworgu rent richting de bal. Mohammed rent richting de bal. Nworgu rent richting de bal. Mohammed is nu in balbezit. Mohammed haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ridofc 38%, pinking3 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ridofc - pinking3 0:0

49e minuut.
Agbo geeft de bal voor. Inworp. Eboh met een snelle inworp. Nworgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nworgu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Babalade rent richting de bal. Okoronkwo onderschept slim de pass. Okoronkwo speelt de bal door. Mohammed rent richting de bal. Mohammed haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Oparaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohaegbu is nu in balbezit. Ohaegbu geeft een hoge lob. Shuaibu rent richting de bal. Shuaibu geeft een lange en hoge pass. Olabiyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Melkam geeft een lange en hoge pass. Stephen speelt de bal door. Nworgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohammed is nu in balbezit. Mohammed schiet op doel. Olabiyi bokst de bal weg.

89e minuut.
Eboh onderschept slim de pass. Eboh geeft een hoge lob. Shuaibu heeft problemen om de bal te vangen. Mohammed rent richting de bal. Mohammed schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ridofc 44%, pinking3 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ridofc - pinking3 0:0