Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pinking3 ridofc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


38e minuut.
Udenkwor passt de bal met de wreef. Okereke is nu in balbezit. Okereke met een sublieme pass. Klungelig pakt Sunday de bal. Sunday draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Sule geeft een hoge lob. Ohaegbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohaegbu speelt de bal door. Daar is Ayinde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayinde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pinking3 54%, ridofc 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pinking3 - ridofc 0:0

54e minuut.
Sule is nu in balbezit. Nworgu onderschept slim de pass. Nworgu speelt de bal door. Mohammed bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohammed haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Okoronkwo geeft de bal voor. Mohammed probeert de bal aan de voet te houden. Nworgu is nu in balbezit. Mohammed rent richting de bal. Mohammed haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Udenkwor probeert naar een medespeler te passen. Mohammed is nu in balbezit. Mohammed passt de bal in één keer door. Nworgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nworgu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Sule bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuaibu is nu in balbezit. Nworgu probeert naar een medespeler te passen. Mohammed rent richting de bal. Mohammed haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pinking3 48%, ridofc 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pinking3 - ridofc 0:0