Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
balance academy Goteborg
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 14.7
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Ojigwe geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rufai met de inworp. Baba bereikt de bal nog maar net als eerste. Baba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Yobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyeama onderschept slim de pass. Anyanwu is nu in balbezit. Oliseh verovert de bal door een tackle van achteren. Oliseh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Anyanwu passt de bal met de wreef. Ayegbeni is nu in balbezit. Babayaro is nu in balbezit. Ayegbeni verovert de bal door een tackle van achteren. Ayegbeni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bale verovert de bal door een tackle van achteren. Bale probeert naar een medespeler te passen. Ugali is nu in balbezit. Ayegbeni verovert de bal door een tackle van achteren. Ayegbeni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Chiedozie is nu in balbezit. Baba verovert de bal door een tackle van achteren. Baba passt de bal in één keer door. Ayegbeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayegbeni draait met de bal, schiet en ... Paal!

22e minuut.
Chiedozie rent richting de bal. Chiedozie geeft een lange en hoge pass. Babayaro rent richting de bal. Ayegbeni verovert de bal door een tackle van achteren. Ayegbeni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Chiedozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Bale verovert de bal door een tackle van achteren. Bale met een sublieme pass. Oliseh rent richting de bal. Oliseh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
balance academy - Goteborg 0:1

39e minuut.
Baita met een snelle inworp. Yobo is nu in balbezit. Anyanwu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yobo raakt geblesseerd tijdens het duel. Chiedozie met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: balance academy 59%, Goteborg 41%.
balance academy - Goteborg 0:1

59e minuut.
Odemwingie passt de bal met de wreef. Anyanwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anyanwu passt de bal zonder na te denken. Baba bereikt de bal nog maar net als eerste. Baba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Ugali geeft de bal voor. Baita is nu in balbezit. Baita speelt de bal door. Oliseh rent richting de bal. Oliseh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Shuaibu rent richting de bal. Anyanwu is nu in balbezit. Anyanwu speelt de bal door. Rufai rent richting de bal. Rufai geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: balance academy 32%, Goteborg 68%.
balance academy - Goteborg 0:1