Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mighty Blaster lsbsfc
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Ademola geeft de bal voor. Daar is Ajide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ajide speelt de bal door. Babangida is nu in balbezit. Babangida schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ajide passt de bal zonder na te denken. Atuegbu is nu in balbezit. Ihebulu is nu in balbezit. Babangida onderschept slim de pass. Babangida haalt uit met een fantastische trap. Famewo bokst de bal weg.

8e minuut.
Daar is Dosunmu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babangida is nu in balbezit. Babangida passt de bal zonder na te denken. Atuegbu is nu in balbezit. Atuegbu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mighty Blaster - lsbsfc 0:1

36e minuut.
Sule rent richting de bal. Obiku verovert de bal door een tackle van achteren. Babangida begaat een overtreding. Babangida krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Akanji geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ahmed met een snelle inworp. Babangida is nu in balbezit. Babangida geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ahmed passt de bal zonder na te denken. Babangida rent richting de bal. Ihebulu begaat een overtreding. Ihebulu krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Osueke is nu in balbezit. Osueke geeft een lange en hoge pass. Dosu rent richting de bal. Atuegbu verovert de bal door een tackle van achteren. Atuegbu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mighty Blaster - lsbsfc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mighty Blaster 60%, lsbsfc 40%.
Mighty Blaster - lsbsfc 0:2

47e minuut.
Odiah geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ejiofor met een snelle inworp. Babangida rent richting de bal. Babangida geeft de bal voor. Paal!

56e minuut.
Osueke is nu in balbezit. Osueke geeft een lange en hoge pass. Odiah probeert de bal met de borst te controleren. Ejiofor rent richting de bal. Ejiofor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mighty Blaster - lsbsfc 0:3

87e minuut.
Famewo met een harde bal richting middenveld. Sule is nu in balbezit. Sule passt de bal in één keer door. Ejiofor rent richting de bal. Ejiofor geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mighty Blaster 65%, lsbsfc 35%.
Mighty Blaster - lsbsfc 0:3