Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lsbsfc ridofc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ahmed is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ohaegbu. Ahmed is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ahmed zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Obianika, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atuegbu rent richting de bal. Atuegbu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Shuaibu passt de bal in één keer door. Okoronkwo speelt de bal door. Mohammed is nu in balbezit. Mohammed schiet op doel. Musa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lsbsfc - ridofc 0:1

39e minuut.
Nworgu rent richting de bal. Sule onderschept slim de pass. Sule passt de bal zonder na te denken. Atuegbu rent richting de bal. Atuegbu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lsbsfc 45%, ridofc 55%.
lsbsfc - ridofc 0:1

52e minuut.
Daar is Okoronkwo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babangida is nu in balbezit. Atuegbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida rent richting de bal. Babangida draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Nworgu is nu in balbezit. Mohammed rent richting de bal. Agunbiade is nu in balbezit. Mohammed verovert de bal door een tackle van achteren. Mohammed schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Okereke met de inworp. Okoronkwo is nu in balbezit. Okoronkwo speelt de bal door. Mohammed is nu in balbezit. Mohammed draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Udenkwor speelt de bal door. Okoronkwo heeft problemen om de bal te vangen. Okoronkwo passt de bal met de wreef. Mohammed bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohammed haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ejiofor is nu in balbezit. Okoronkwo verovert de bal door een tackle van achteren. Okoronkwo speelt de bal door. Nworgu rent richting de bal. Nworgu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Okoronkwo speelt de bal door. Eboh geeft de bal voor. Klungelig pakt Ishiaku de bal. Mohammed rent richting de bal. Mohammed schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lsbsfc 50%, ridofc 50%.
lsbsfc - ridofc 0:1